Каннеллоні з фаршем в мультиварці 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Такий ось простий рецепт каннеллони з фаршем в мультиварці ідеально підходить для випадків, коли хочеться приготувати щось особливо смачне, не сильно при цьому переймаючись. Італійський обід за годину!
Ось такі красиві і апетитні каннеллони з фаршем в мультиварці в домашніх умовах у мене вийшли! З радістю ділюся рецептом, так як готувати на подив просто і все інгредієнти - доступні і знайомі кожній господині. Дивіться ж як приготувати каннеллони з фаршем в мультиварці! 
- Каннелони - 250 грам
 - Фарш - 500 грам
 - Сир твердий - 150 грам
 - Цибуля - 1 штука
 - Часник - 3 зубчики
 - Томатна паста - 2 Ст. Ложки
 - Оливкова олія - 2 Ст. Ложки
 - Сіль - За смаком
 - Перець - За смаком
 

1. Цибулю і часник подрібнюємо, сир трьом на дрібній тертці. Змішаємо все це з фаршем, солимо і перчимо до смаку. В режимі "жарка" тримаємо 20 хвилин.

2. Каннелоні окремо відварюємо, як зазначено на упаковці.

3. Томатну пасту трохи розбавимо водою або бульйоном. Додамо оливкова олія, солимо і перчимо. Фарш дістаємо, а цю суміш поміщаємо замість нього, прогрітися.

4. Томатний соус, знову ж, виливаємо, каннелоні наповнюємо фаршем і викладаємо в чашу мультиварки. Солимо, перчим, присипаємо приправами за смаком.

5. Заливаємо томатним соусом і в режимі "гасіння" тримаємо ще 20 хвилин, поки зайва волога не піде.

6. Готово!