Каннеллоні з фаршем в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
Такий ось простий рецепт каннеллони з фаршем в мультиварці ідеально підходить для випадків, коли хочеться приготувати щось особливо смачне, не сильно при цьому переймаючись. Італійський обід за годину!
Ось такі красиві і апетитні каннеллони з фаршем в мультиварці в домашніх умовах у мене вийшли! З радістю ділюся рецептом, так як готувати на подив просто і все інгредієнти - доступні і знайомі кожній господині. Дивіться ж як приготувати каннеллони з фаршем в мультиварці!
- Каннелони - 250 грам
- Фарш - 500 грам
- Сир твердий - 150 грам
- Цибуля - 1 штука
- Часник - 3 зубчики
- Томатна паста - 2 Ст. Ложки
- Оливкова олія - 2 Ст. Ложки
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
1. Цибулю і часник подрібнюємо, сир трьом на дрібній тертці. Змішаємо все це з фаршем, солимо і перчимо до смаку. В режимі "жарка" тримаємо 20 хвилин.
2. Каннелоні окремо відварюємо, як зазначено на упаковці.
3. Томатну пасту трохи розбавимо водою або бульйоном. Додамо оливкова олія, солимо і перчимо. Фарш дістаємо, а цю суміш поміщаємо замість нього, прогрітися.
4. Томатний соус, знову ж, виливаємо, каннелоні наповнюємо фаршем і викладаємо в чашу мультиварки. Солимо, перчим, присипаємо приправами за смаком.
5. Заливаємо томатним соусом і в режимі "гасіння" тримаємо ще 20 хвилин, поки зайва волога не піде.
6. Готово!