Рецепт Канапе з млинців фото

Канапе з млинців
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Борошно , Лосось , Риба та морепродукти , Молочні продукти , Яйця , Молоко
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На святковий стіл , День народження , Фуршет
Кількість порцій: 10
Час приготування: 1 г. 20 хв.

Канапе з млинців на шпажках - дуже зручне і красиве блюдо для святкового столу. Все можна приготувати заздалегідь. Як ви здогадуєтеся, начинки можна міняти по своєму смаку і фантазії.

Опис приготування:

Млинці з червоною рибою ще на Русі любили і поїдали з великим задоволенням. Я думаю, що такі канапе з млинців на шпажках будуть сприйняті гостями на ура! чудова закуска, дуже смачна, ситна, та до того ж виглядає святково. Такі канапе не соромно поставити на стіл.

  • Борошно грубого помелу - 100 грам
  • Борошно пшеничне - 70 грам
  • Дріжджі - 1 Чайна ложка
  • Сіль - 1/4 чайних ложки
  • Яйце - 1 штука
  • Молоко тепле - 250 мілілітрів
  • Рослинна олія - 2-3 Ст. Ложок
  • Вершковий хрін - 1 Ст. Ложка
  • Копчений лосось - 300 грам
  • Кріп - 1 Ст. Ложка
  • Чорний перець - 1 щіпка
канапе з млинців - фото крок 1
1. Змішайте в глибокій ємності борошно, дріжджі, сіль, яйце і тепле молоко.
канапе з млинців - фото крок 2
2. Збийте тісто до гладкої консистенції. Запечатайте миску харчовою плівкою і залиште на годину в теплому місці.
канапе з млинців - фото крок 3
3. Нагрійте сковороду з невеликою кількістю рослинного масла. За допомогою чайної ложки зробіть невеликі круглі млинці з тіста і обсмажте по хвилині з кожної сторони.
канапе з млинців - фото крок 4
4. Готуйте млинці на середньому вогні, щоб тісто не горіло.
канапе з млинців - фото крок 5
5. В окремій ємності змішайте вершковий хрін, кріп і чорний мелений перець. Млинці подавайте з цим соусом, прикрасивши копченим лососем.

Схожі рецепти