Рецепт Каді-ча-ча фото

Каді-ча-ча
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня , Корейська кухня
Овочі , Баклажан
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю , Літні
Салати
Кількість порцій: 4
Час приготування: 40 хв.

Каді-ча-ча (ванна) - це ароматний гарячий салат з баклажанів зі спеціями. У корейській кухні широко використовується коріандр, кінза і пекучий перець, саме вони надають овочам чудовий смак і гостроту!

Опис приготування:

У інгредієнтах я не вказала сіль тому, що в самому рецепті її немає. Але знадобиться всього 1 столова ложка солі для видалення гіркоти з баклажанів. Після засолювання, через 20 хвилин вся сіль змиється водою. А готовий салат буде заправлений соєвим соусом, часником, зеленню і ароматним коріандром! Перець чилі можна використовувати як свіжий, так і сушений, від цього страва не буде менш гострим. Пробуйте!

  • Баклажан - 2 штуки
  • Помідор - 1 штука
  • Болгарський перець - 1 штука
  • Цибуля - 1 штука
  • Перець чилі - 1 штука (або"вогник" )
  • Часник - 2-3 зубчиків
  • Соєвий соус - 1 Ст. Ложка
  • Braai - 15 грам (або петрушка)
  • Чорний перець мелений - 0, 25 чайних ложки
  • Koriandr - 0, 5 чайних ложки
  • Рослинна олія - За смаком
каді-ча-ча - фото крок 1
Підготуйте необхідні продукти. Вимийте ретельно все овочі, очистіть. Приступимо!
каді-ча-ча - фото крок 2
У баклажанів зріжте кінчики з двох сторін. Сам баклажан поріжте поперек на 3 частини. Кожну частину поріжте соломкою. Складіть в глибоку посудину і додайте столову ложку солі, перемішайте. Залиште на 20 хвилин.
каді-ча-ча - фото крок 3
Болгарський перець порізати соломкою (розмір повинен бути приблизно як і у баклажанові соломки). Лук подрібніть. З помідора зніміть шкірку, поріжте його кубиками.
каді-ча-ча - фото крок 4
Розігрійте сковороду з рослинним маслом і обсмажте до напівготовності цибулю.
каді-ча-ча - фото крок 5
Додайте шматочки помідора, обсмажте пару хвилин.
каді-ча-ча - фото крок 6
Додайте солодкий перець, обсмажте ще кілька хвилин.
каді-ча-ча - фото крок 7
Баклажани по тому 20 хвилин добре промийте під проточною водою, щоб змити сіль і гіркий сік. Відіжміть легко руками від вологи. Додайте до овочів і смажте 15 хвилин, періодично помішуючи овочі.
каді-ча-ча - фото крок 8
За хвилину до готовності салату, додайте подрібнену зелень, рубаний дрібно часник, коріандр мелений в ступці і перець чилі ("& вогник Quot; ).
каді-ча-ча - фото крок 9
Влийте соєвий соус, перемішайте і зніміть салат з вогню. Дайте йому під кришкою настоятися кілька хвилин, а потім можете подавайть до столу!

Схожі рецепти