Качка з яблуками в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
Качине м'ясо виходить дуже ніжним і ароматним при запіканні птиці з яблуками в мультиварці. Щоб блюдо не підгоріло, обов'язково додавайте в чашу техніки воду, по бажанню - різні прянощі.
Мультиварка виручить вас, якщо у вас зовсім немає вільного часу, а насолодитися шматочком ароматного качки з яблучним гарніром дуже хочеться. Пам'ятайте, що час приготування безпосередньо залежить від ваги птиці, але не може бути менше 1 годину! Подавайте запечену качку з різними соусами і несолодкої випічкою.
- Качка - 500 грам (частини)
- Яблука - 2 штуки
- Вода - 1 Склянка
- Сіль - 4 щіпки
- Перець чорний мелений - 2 щіпки
Підготуйте зазначені інгредієнти.
Частини качки промийте у воді, обсушити паперовими серветками, сіль і poperčite. Ретельно втирайте спеції в м'якоть птиці.
Викладіть качку в чашу мультиварки шкірою вниз. При запіканні шкіра стане рум'яною, золотистої.
Яблука промийте, розріжте на чотири частини і виріжте насіннєві блоки, промийте ще раз і наріжте скибочками, але не дрібними, інакше вони перетворяться в кашу. Додайте яблучну нарізку в ємність до качці.
Влийте воду і активуйте режим "запікання" або "випічка" з 1 час. Чим більше шматки качки, тим більше часу буде потрібно для її приготування. Закрийте кришку техніки і займіться своїми справами.
Через зазначений час блюдо буде повністю готове! Звуковий сигнал сповістить вас про це.
Викладіть частини качки разом з яблуками на блюдо і подайте до столу гарячими. Дуже смачна качка зі сметаною! Смачного!