Рецепт Качка на сковороді фото

Качка на сковороді
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня
Птах , Качка
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю , На святковий стіл
Гарячі страви
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Ніжне, тане в роті м'ясо птиці з соковитими сливами - справжнє свято для гурманів. Вашій увазі рецепт качки на сковороді - дивимося і запам'ятовуємо!

Опис приготування:

Легкість приготування завжди ознака хорошого страви. Для приготування качки на сковороді вам будуть потрібні стегна або можна всю тушку взяти. Птах повинна бути свіжою і в міру угодованої. Зливи краще вибирати кислі - тоді з медом вони створять пікантне і унікальне смакової доповнення в м'яса. Дивимося рецепт.

  • Качка - 1 кілограм
  • Бекон - 130 грам
  • Великі сливи - 10 штук
  • Сухе вино - 200 мілілітрів
  • Меду - 50 грам
  • Чебрець - За смаком
  • Кунжут - 30 грам
качка на сковороді - фото крок 1
Порубати качку на середні шматки, ображати зайвий жир.
качка на сковороді - фото крок 2
Обсмажуємо в невеликій кількості олії на сковороді з двох сторін. Чи не зажарьте!
качка на сковороді - фото крок 3
Зливи поріжте навпіл, видаліть кісточки.
качка на сковороді - фото крок 4
У форму для випікання викладіть качку, сливи, посипте гілочками чебрецю, кунжутним насінням, медом і вином. Відправляємо в духовку на 80 хвилин при 180 З. А поки можна зробити легкий гарнір у вигляді салату або рису.
качка на сковороді - фото крок 5
До речі, можна замість духовки гасити качку точно так же в казані або в глибокій сковороді.
Ось і готова качка на сковороді! Подаємо з салатом зі свіжої капусти. Смачного!

Схожі рецепти