Качині ніжки
(покроковий рецепт з фото)
Думаю, що кожен з вас готував курячі ніжки. Їх дуже люблять і дорослі, та діти. Ну а що, якщо я запропоную вам вибрати іншу птицю? Буде не менш смачний, просто потрібно прочитати цей рецепт.
Це гаряче блюдо можна цілком віднести до ресторанних, тільки варто підібрати гарнір. Якщо подати якусь пюре або салат з руколи, то буде дуже дорого виглядати. Але для початку ознайомтеся з тим, як приготувати качині ніжки з грушами. Оригінальна, смачне і ситне блюдо для свята.
- Качині ніжки - 2 штуки
- Груша - 3 штуки
- Розмарин - 1 штука (гілочка)
- Перець чилі - 0, 5 штуки
- Сіль - За смаком
- Чорний мелений перець - За смаком
Качку промийте та висушіть.
Покладіть ніжки в форму для запікання. Приправити сіллю, поперчіть і розкладіть шматочки чилі з розмарином.
Груші промийте і розділіть на половинки, видаліть серцевину.
Половинки груш покладіть на качку. Додайте ще трохи солі і розмарину.
Запікайте блюдо під фольгою протягом 1, 5 годин при 190 градусах в духовці.
Потім приберіть фольгу і залиште страву ще на 20 хвилин запікатися. Смачного!