Качині ніжки
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 2
Час приготування: 2 г. 0 хв.
Думаю, що кожен з вас готував курячі ніжки. Їх дуже люблять і дорослі, та діти. Ну а що, якщо я запропоную вам вибрати іншу птицю? Буде не менш смачний, просто потрібно прочитати цей рецепт.
Опис приготування:
Це гаряче блюдо можна цілком віднести до ресторанних, тільки варто підібрати гарнір. Якщо подати якусь пюре або салат з руколи, то буде дуже дорого виглядати. Але для початку ознайомтеся з тим, як приготувати качині ніжки з грушами. Оригінальна, смачне і ситне блюдо для свята.
- Качині ніжки - 2 штуки
- Груша - 3 штуки
- Розмарин - 1 штука (гілочка)
- Перець чилі - 0, 5 штуки
- Сіль - За смаком
- Чорний мелений перець - За смаком
Качку промийте та висушіть.
Покладіть ніжки в форму для запікання. Приправити сіллю, поперчіть і розкладіть шматочки чилі з розмарином.
Груші промийте і розділіть на половинки, видаліть серцевину.
Половинки груш покладіть на качку. Додайте ще трохи солі і розмарину.
Запікайте блюдо під фольгою протягом 1, 5 годин при 190 градусах в духовці.
Потім приберіть фольгу і залиште страву ще на 20 хвилин запікатися. Смачного!