Рецепт Качині ніжки фото

Качині ніжки
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Птах , Фрукти , Качка
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю , На святковий стіл
Гарячі страви
Кількість порцій: 2
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Думаю, що кожен з вас готував курячі ніжки. Їх дуже люблять і дорослі, та діти. Ну а що, якщо я запропоную вам вибрати іншу птицю? Буде не менш смачний, просто потрібно прочитати цей рецепт.

Опис приготування:

Це гаряче блюдо можна цілком віднести до ресторанних, тільки варто підібрати гарнір. Якщо подати якусь пюре або салат з руколи, то буде дуже дорого виглядати. Але для початку ознайомтеся з тим, як приготувати качині ніжки з грушами. Оригінальна, смачне і ситне блюдо для свята.

  • Качині ніжки - 2 штуки
  • Груша - 3 штуки
  • Розмарин - 1 штука (гілочка)
  • Перець чилі - 0, 5 штуки
  • Сіль - За смаком
  • Чорний мелений перець - За смаком
качині ніжки - фото крок 1
Качку промийте та висушіть.
качині ніжки - фото крок 2
Покладіть ніжки в форму для запікання. Приправити сіллю, поперчіть і розкладіть шматочки чилі з розмарином.
качині ніжки - фото крок 3
Груші промийте і розділіть на половинки, видаліть серцевину.
качині ніжки - фото крок 4
Половинки груш покладіть на качку. Додайте ще трохи солі і розмарину.
качині ніжки - фото крок 5
Запікайте блюдо під фольгою протягом 1, 5 годин при 190 градусах в духовці.
качині ніжки - фото крок 6
Потім приберіть фольгу і залиште страву ще на 20 хвилин запікатися. Смачного!

Схожі рецепти