Рецепт Качині ніжки фото

Качині ніжки
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Птах, Фрукти, Качка
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю, На святковий стіл
Гарячі страви

Думаю, що кожен з вас готував курячі ніжки. Їх дуже люблять і дорослі, та діти. Ну а що, якщо я запропоную вам вибрати іншу птицю? Буде не менш смачний, просто потрібно прочитати цей рецепт.

Це гаряче блюдо можна цілком віднести до ресторанних, тільки варто підібрати гарнір. Якщо подати якусь пюре або салат з руколи, то буде дуже дорого виглядати. Але для початку ознайомтеся з тим, як приготувати качині ніжки з грушами. Оригінальна, смачне і ситне блюдо для свята.

  • Качині ніжки - 2 штуки
  • Груша - 3 штуки
  • Розмарин - 1 штука (гілочка)
  • Перець чилі - 0, 5 штуки
  • Сіль - За смаком
  • Чорний мелений перець - За смаком
качині ніжки - фото крок 1
Качку промийте та висушіть.
качині ніжки - фото крок 2
Покладіть ніжки в форму для запікання. Приправити сіллю, поперчіть і розкладіть шматочки чилі з розмарином.
качині ніжки - фото крок 3
Груші промийте і розділіть на половинки, видаліть серцевину.
качині ніжки - фото крок 4
Половинки груш покладіть на качку. Додайте ще трохи солі і розмарину.
качині ніжки - фото крок 5
Запікайте блюдо під фольгою протягом 1, 5 годин при 190 градусах в духовці.
качині ніжки - фото крок 6
Потім приберіть фольгу і залиште страву ще на 20 хвилин запікатися. Смачного!

Схожі рецепти