Качині ніжки в аерогрилі
(покроковий рецепт з фото)
Урізноманітнити щоденний раціон дійсно дуже важливо. Ось як альтернатива традиційної курочку пропоную вам класний варіант, як приготувати качині ніжки в аерогрилі. Рекомендую!
Незважаючи на те, що зробити це блюдо можна з найрізноманітнішими маринадом і спеціями, я хочу запропонувати класичний варіант. Уже перед подачею можна доповнити ніжки соусом до смаку, овочами або улюбленим гарніром. При бажанні, звичайно, можна замаринувати їх заздалегідь в соєвому соусі, з апельсином або в яблучному соку, наприклад, а також в гострому томатному соусі. Готувати качині ніжки ви можете як на кожен день, так і на святковий стіл.
- Ніжки качині - 3 штуки
- Сіль і спеції - За смаком
- Рослинна олія - 1 Чайна ложка
1. Ніжки необхідно вимити й обсушити паперовим рушником.
2. Додати сіль за смаком, додайте чорні перець, паприка, чилі або інші спеції за смаком. Викладіть на лист фольги, додавши трішки олії.
3. Акуратно загорніть конверт фольги. Якщо ви використовуєте маринад, то залиште ніжки на 30-60 хвилин, щоб вони просочилися.
4. Надішліть ніжки в аерогриль і при температурі 200 градусів запікайте 45 хвилин. Після акуратно відкрийте фольгу і підрум'яньте.