Рецепт Качині ніжки в аерогрилі фото

Качині ніжки в аерогрилі
(покроковий рецепт з фото)

Французька кухня
Птах, Качка
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю
Гарячі страви, Страви цілком

Урізноманітнити щоденний раціон дійсно дуже важливо. Ось як альтернатива традиційної курочку пропоную вам класний варіант, як приготувати качині ніжки в аерогрилі. Рекомендую!

Незважаючи на те, що зробити це блюдо можна з найрізноманітнішими маринадом і спеціями, я хочу запропонувати класичний варіант. Уже перед подачею можна доповнити ніжки соусом до смаку, овочами або улюбленим гарніром. При бажанні, звичайно, можна замаринувати їх заздалегідь в соєвому соусі, з апельсином або в яблучному соку, наприклад, а також в гострому томатному соусі. Готувати качині ніжки ви можете як на кожен день, так і на святковий стіл.

  • Ніжки качині - 3 штуки
  • Сіль і спеції - За смаком
  • Рослинна олія - 1 Чайна ложка
качині ніжки в аерогрилі - фото крок 1
1. Ніжки необхідно вимити й обсушити паперовим рушником.
качині ніжки в аерогрилі - фото крок 2
2. Додати сіль за смаком, додайте чорні перець, паприка, чилі або інші спеції за смаком. Викладіть на лист фольги, додавши трішки олії.
качині ніжки в аерогрилі - фото крок 3
3. Акуратно загорніть конверт фольги. Якщо ви використовуєте маринад, то залиште ніжки на 30-60 хвилин, щоб вони просочилися.
качині ніжки в аерогрилі - фото крок 4
4. Надішліть ніжки в аерогриль і при температурі 200 градусів запікайте 45 хвилин. Після акуратно відкрийте фольгу і підрум'яньте.

Схожі рецепти