Рецепт Качині ніжки в аерогрилі фото

Качині ніжки в аерогрилі
(покроковий рецепт з фото)

Французька кухня
Птах , Качка
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Страви цілком
Кількість порцій: 3
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Урізноманітнити щоденний раціон дійсно дуже важливо. Ось як альтернатива традиційної курочку пропоную вам класний варіант, як приготувати качині ніжки в аерогрилі. Рекомендую!

Опис приготування:

Незважаючи на те, що зробити це блюдо можна з найрізноманітнішими маринадом і спеціями, я хочу запропонувати класичний варіант. Уже перед подачею можна доповнити ніжки соусом до смаку, овочами або улюбленим гарніром. При бажанні, звичайно, можна замаринувати їх заздалегідь в соєвому соусі, з апельсином або в яблучному соку, наприклад, а також в гострому томатному соусі. Готувати качині ніжки ви можете як на кожен день, так і на святковий стіл.

  • Ніжки качині - 3 штуки
  • Сіль і спеції - За смаком
  • Рослинна олія - 1 Чайна ложка
качині ніжки в аерогрилі - фото крок 1
1. Ніжки необхідно вимити й обсушити паперовим рушником.
качині ніжки в аерогрилі - фото крок 2
2. Додати сіль за смаком, додайте чорні перець, паприка, чилі або інші спеції за смаком. Викладіть на лист фольги, додавши трішки олії.
качині ніжки в аерогрилі - фото крок 3
3. Акуратно загорніть конверт фольги. Якщо ви використовуєте маринад, то залиште ніжки на 30-60 хвилин, щоб вони просочилися.
качині ніжки в аерогрилі - фото крок 4
4. Надішліть ніжки в аерогриль і при температурі 200 градусів запікайте 45 хвилин. Після акуратно відкрийте фольгу і підрум'яньте.

Схожі рецепти