Кабачки з помідорами
(покроковий рецепт з фото)
Сьогодні хочу розповісти вам черговий рецепт смачної і простий закуски. Ви дізнаєтеся, як приготувати кабачки з помідорами. Буде дуже смачно! Що також важливо, блюдо виходить дуже красивим.
За бажанням за п'ять хвилин до закінчення приготування кабачки можна присипати тертим сиром. Він розплавиться і додасть дивно пікантну нотку овочевий закуски. Я зазвичай беру моцарелу або пармезан.
- Кабачок - 1 штука
- Помідор - 1 штука
- Часник - 2 зубчики
- Рослинна олія - 3-4 Ст. Ложок
- Крем, майонез - 1 С.. Ложка
- Зелень, сіль - За смаком
1
Форму для випічки попередньо змащуємо маслом. Овочі промиваємо, кабачок і помідор нарізаємо тонкими кружечками.
2
Викладаємо кабачки в форму, на них будемо розміщувати скибочки помідора. Солимо і перчимо до смаку.
3
В окремій ємності змішуємо майонез і сметану, ретельно перемішуємо все до однорідного стану. Викладаємо по чайній ложці суміші на кожен кабачок, зверху присипаємо рубаним часником і зеленню. На часник кладемо помідор, який також змащуємо майонезом і присипаємо зеленню.
4
Ставимо форму в духовку або аерогриль і випікаємо протягом 10-15 хвилин при температурі 200 градусів. Кабачки з помідорами, запечені в духовці, готові! Смачного!