Рецепт Кабачки з помідорами фото

Кабачки з помідорами
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Українська кухня
Овочі , Помідор , Кабачок
Вегетаріанське харчування , Низькокалорійні , ПП рецепти
На обід , На вечерю , Літні
Кількість порцій: 5
Час приготування: 40 хв.

Сьогодні хочу розповісти вам черговий рецепт смачної і простий закуски. Ви дізнаєтеся, як приготувати кабачки з помідорами. Буде дуже смачно! Що також важливо, блюдо виходить дуже красивим.

Опис приготування:

За бажанням за п'ять хвилин до закінчення приготування кабачки можна присипати тертим сиром. Він розплавиться і додасть дивно пікантну нотку овочевий закуски. Я зазвичай беру моцарелу або пармезан.

  • Кабачок - 1 штука
  • Помідор - 1 штука
  • Часник - 2 зубчики
  • Рослинна олія - 3-4 Ст. Ложок
  • Крем, майонез - 1 С.. Ложка
  • Зелень, сіль - За смаком
1
Форму для випічки попередньо змащуємо маслом. Овочі промиваємо, кабачок і помідор нарізаємо тонкими кружечками.
2
Викладаємо кабачки в форму, на них будемо розміщувати скибочки помідора. Солимо і перчимо до смаку.
3
В окремій ємності змішуємо майонез і сметану, ретельно перемішуємо все до однорідного стану. Викладаємо по чайній ложці суміші на кожен кабачок, зверху присипаємо рубаним часником і зеленню. На часник кладемо помідор, який також змащуємо майонезом і присипаємо зеленню.
4
Ставимо форму в духовку або аерогриль і випікаємо протягом 10-15 хвилин при температурі 200 градусів. Кабачки з помідорами, запечені в духовці, готові! Смачного!

Схожі рецепти