Рецепт Кабачки, тушковані з грибами фото

Кабачки, тушковані з грибами
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Гриби , Кабачок , Печериці
Дієтичне харчування , Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 4
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Ці інгредієнти прекрасно поєднуються між собою, а сметана доповнює смак і робить блюдо ніжніше. Приготувати кабачки, тушковані з грибами в домашніх умовах, можна на обід або вечерю.

Опис приготування:

Смачна страва - кабачки, тушковані з грибами, за класичним рецептом можна приготувати менш, ніж за годину. Якщо не додавати картопля, кабачки з печерицями приготуються ще швидше. Додайте за смаком приправи, а перед подачею можна притрусити готову страву зеленню.

  • Кабачок - 2 штуки
  • Гриби - 400 грам
  • Картопля - 3 штуки
  • Крем - 100 грам
  • Рослинна олія - 50 грам
  • Сіль і приправи - 1 За смаком
кабачки, тушковані з грибами - фото крок 1
1. З картоплею кабачки, тушковані з грибами, виходять за типом рагу. Для початку чистимо картоплю і нарізаємо його кубиками. Відправляємо на сковороду і трохи обсмажуємо, після чого викладаємо в ємність для гасіння.
кабачки, тушковані з грибами - фото крок 2
2. Обсмажуємо кабачки і гриби на рослинній олії. Нарізка повинна бути кубиками середнього розміру.
кабачки, тушковані з грибами - фото крок 3
3. В кінці смаження додаємо сметану і тушкуємо пару хвилин. Сіль і приправи додаємо до смаку.
кабачки, тушковані з грибами - фото крок 4
4. Змішуємо з картоплею всі інші інгредієнти, додаємо півсклянки води і тушкуємо до готовності картоплі.

Схожі рецепти