Кабачки, тушковані з грибами
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 4
Час приготування: 1 г. 0 хв.
Ці інгредієнти прекрасно поєднуються між собою, а сметана доповнює смак і робить блюдо ніжніше. Приготувати кабачки, тушковані з грибами в домашніх умовах, можна на обід або вечерю.
Опис приготування:
Смачна страва - кабачки, тушковані з грибами, за класичним рецептом можна приготувати менш, ніж за годину. Якщо не додавати картопля, кабачки з печерицями приготуються ще швидше. Додайте за смаком приправи, а перед подачею можна притрусити готову страву зеленню.
- Кабачок - 2 штуки
- Гриби - 400 грам
- Картопля - 3 штуки
- Крем - 100 грам
- Рослинна олія - 50 грам
- Сіль і приправи - 1 За смаком
1. З картоплею кабачки, тушковані з грибами, виходять за типом рагу. Для початку чистимо картоплю і нарізаємо його кубиками. Відправляємо на сковороду і трохи обсмажуємо, після чого викладаємо в ємність для гасіння.
2. Обсмажуємо кабачки і гриби на рослинній олії. Нарізка повинна бути кубиками середнього розміру.
3. В кінці смаження додаємо сметану і тушкуємо пару хвилин. Сіль і приправи додаємо до смаку.
4. Змішуємо з картоплею всі інші інгредієнти, додаємо півсклянки води і тушкуємо до готовності картоплі.