Рецепт Кабачки тушковані в томаті фото

Кабачки тушковані в томаті
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Кабачок
Вегетаріанське харчування , Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 2
Час приготування: 35 хв.

Кабачок - овоч смачний і недорогий, особливо в літній період. Не пропустіть можливість приготувати з них найсмачніші страви. Кабачки тушковані в томаті - одне з них. Ділюся рецептом!

Опис приготування:

Для приготування кабачків тушкованих в томаті найкраще підходять молоді овочі. Такі кабачки не потрібно очищати від шкірки - вона буде ніжною і м'якою. Усередині молодого кабачка НЕ ​​буде великих насіння, що ідеально для приготування будь-яких страв.

  • Кабачки - 350 грам
  • Томатний сік - 200 грам
  • Масло рослинне - 30 грам
  • Сіль - За смаком
  • Чорний перець - За смаком
кабачки тушковані в томаті - фото крок 1
Підготуйте інгредієнти для приготування кабачків тушкованих в томаті.
кабачки тушковані в томаті - фото крок 2
Кабачки вимийте, зріжте хвостики і наріжте кружальцями завтовшки 0, 7-0, 9 см.
кабачки тушковані в томаті - фото крок 3
Розігрійте масло в сковороді і викладіть кабачки. Відразу встановіть середній вогонь.
кабачки тушковані в томаті - фото крок 4
Швидко обсмажують кабачки до рум'яної скоринки з двох сторін.
кабачки тушковані в томаті - фото крок 5
Зніміть зі сковороди смажені кабачки. Продовжуйте обсмажувати таким чином інші заготовки.
кабачки тушковані в томаті - фото крок 6
Влийте томатний сік в сковороду, доведіть до кипіння, додайте сіль і перець за смаком.
кабачки тушковані в томаті - фото крок 7
Надішліть кабачки в томатний соус. Тушіте 15 хвилин на повільному вогні до готовності під кришкою.
кабачки тушковані в томаті - фото крок 8
Готову страву відразу подавайте до столу. Смачного!

Схожі рецепти