Кабачки тушковані в томаті
(покроковий рецепт з фото)
Кабачок - овоч смачний і недорогий, особливо в літній період. Не пропустіть можливість приготувати з них найсмачніші страви. Кабачки тушковані в томаті - одне з них. Ділюся рецептом!
Для приготування кабачків тушкованих в томаті найкраще підходять молоді овочі. Такі кабачки не потрібно очищати від шкірки - вона буде ніжною і м'якою. Усередині молодого кабачка НЕ буде великих насіння, що ідеально для приготування будь-яких страв.
- Кабачки - 350 грам
- Томатний сік - 200 грам
- Масло рослинне - 30 грам
- Сіль - За смаком
- Чорний перець - За смаком
Підготуйте інгредієнти для приготування кабачків тушкованих в томаті.
Кабачки вимийте, зріжте хвостики і наріжте кружальцями завтовшки 0, 7-0, 9 см.
Розігрійте масло в сковороді і викладіть кабачки. Відразу встановіть середній вогонь.
Швидко обсмажують кабачки до рум'яної скоринки з двох сторін.
Зніміть зі сковороди смажені кабачки. Продовжуйте обсмажувати таким чином інші заготовки.
Влийте томатний сік в сковороду, доведіть до кипіння, додайте сіль і перець за смаком.
Надішліть кабачки в томатний соус. Тушіте 15 хвилин на повільному вогні до готовності під кришкою.
Готову страву відразу подавайте до столу. Смачного!