Рецепт Кабачки по-драгунски фото

Кабачки по-драгунски
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Кабачок
Вегетаріанське харчування
На обід
Гарячі страви
Кількість порцій: 5-7
Час приготування: 40 хв.

Такі ось кабачки по-драгунського в домашніх умовах готуються просто, а результатом буде відмінна закуска, ситна і ароматна!

Опис приготування:

Сподіваюся, вам такий рецепт приготування кабачків по-драгунського сподобається, адже готувати просто, а такий ситної закускою наїсться можна дуже добре навіть дорослому чоловікові. Так що не бійтеся, голодним ніхто не буде. Дізнайтеся, як зробити кабачки по-драгунського!

  • Кабачки - 2 штуки
  • Морква - 1 штука
  • Цибуля - 1 штука
  • Мал - 2 Ст. Ложки
  • Яловичина - 300 грам
  • Крем - 2 Ст. Ложки
  • Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
  • Сіль - За смаком
кабачки по-драгунски - фото крок 1
1. Підготуємо інгредієнти. Овочі миємо і чистимо, м'ясо розморозимо.
кабачки по-драгунски - фото крок 2
2. Дві ложки рису заливаємо окропом і залишимо до розбухання.
кабачки по-драгунски - фото крок 3
3. Робимо фарш. Змішаємо в блендері м'ясо, морквину і цибулю.
кабачки по-драгунски - фото крок 4
4. А тепер змішаємо цей фарш з замоченим рисом. Солимо і перчимо.
кабачки по-драгунски - фото крок 5
5. Кабачки ріжемо шматочками і вирізаємо з кожного серединку. Цю саму серединку домішали до фаршу.
кабачки по-драгунски - фото крок 6
6. Фаршируємо кабачки фаршем. Можна посипати зверху тертим сиром.
кабачки по-драгунски - фото крок 7
7. Запікаємо 25 хвилин в розігрітій до 200 градусів духовці.

Схожі рецепти