Кабачки по-драгунски
(покроковий рецепт з фото)
Такі ось кабачки по-драгунського в домашніх умовах готуються просто, а результатом буде відмінна закуска, ситна і ароматна!
Сподіваюся, вам такий рецепт приготування кабачків по-драгунського сподобається, адже готувати просто, а такий ситної закускою наїсться можна дуже добре навіть дорослому чоловікові. Так що не бійтеся, голодним ніхто не буде. Дізнайтеся, як зробити кабачки по-драгунського!
- Кабачки - 2 штуки
- Морква - 1 штука
- Цибуля - 1 штука
- Мал - 2 Ст. Ложки
- Яловичина - 300 грам
- Крем - 2 Ст. Ложки
- Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
- Сіль - За смаком
1. Підготуємо інгредієнти. Овочі миємо і чистимо, м'ясо розморозимо.
2. Дві ложки рису заливаємо окропом і залишимо до розбухання.
3. Робимо фарш. Змішаємо в блендері м'ясо, морквину і цибулю.
4. А тепер змішаємо цей фарш з замоченим рисом. Солимо і перчимо.
5. Кабачки ріжемо шматочками і вирізаємо з кожного серединку. Цю саму серединку домішали до фаршу.
6. Фаршируємо кабачки фаршем. Можна посипати зверху тертим сиром.
7. Запікаємо 25 хвилин в розігрітій до 200 градусів духовці.