Рецепт Кабачки під соусом фото

Кабачки під соусом
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі, Кабачок
Вегетаріанське харчування, Рецепти для схуднення
На обід, На вечерю, На швидку руку

Щоб зробити це блюдо більш низькокалорійним, я приготувала для кабачків соус на основі нежирного кефіру, сметани і часнику. Блюдо вийшло легке, смачне і з ароматом часнику.

Приготуйте в якості обідньої закуски кабачки під соусом. Таке легке блюдо можна подати і як перекушування. Особливо смачне воно з часником, але майте на увазі, що спілкуватися потім краще з тим, хто також їв таку закуску.

  • Кабачок - 1 штука
  • Борошно - 2 Ст. Ложки
  • Масло рослинне - 2 Ст. Ложки (для смаження)
  • Кефір - 100 мілілітрів
  • Сметана 10-проц - 80 мілілітрів
  • Яйця варені - 2 штуки
  • Часник - 1-2 зубчиків
  • Сіль, спеції - За смаком
  • Зелень - За смаком
  • Гірчиця zernistaya - За смаком
кабачки під соусом - фото крок 1
1. Приготуємо продукти.
кабачки під соусом - фото крок 2
2. Моєму кабачок і ріжемо кільцями, товщиною не більше 1 см. Солимо.
кабачки під соусом - фото крок 3
3. Паніруємо в борошні.
кабачки під соусом - фото крок 4
4. Смажимо на олії до скоринки золотистої.
кабачки під соусом - фото крок 5
5. Смажимо з обох сторін.
кабачки під соусом - фото крок 6
6. Переходимо до соусу. Трьом варені яйця.
кабачки під соусом - фото крок 7
7. Додаємо до яєць кефір, сметану, сіль, спеції, гірчицю і зелень.
кабачки під соусом - фото крок 8
8. Перемішуємо і соус готовий.
кабачки під соусом - фото крок 9
9. Викладаємо кабачки на тарілочку, я різноманітила їх томатами і зеленню.
кабачки під соусом - фото крок 10
10. Поливаємо соусом і подаємо до столу. Приємного!

Схожі рецепти