Кабачки під соусом
(покроковий рецепт з фото)
Щоб зробити це блюдо більш низькокалорійним, я приготувала для кабачків соус на основі нежирного кефіру, сметани і часнику. Блюдо вийшло легке, смачне і з ароматом часнику.
Приготуйте в якості обідньої закуски кабачки під соусом. Таке легке блюдо можна подати і як перекушування. Особливо смачне воно з часником, але майте на увазі, що спілкуватися потім краще з тим, хто також їв таку закуску.
- Кабачок - 1 штука
- Борошно - 2 Ст. Ложки
- Масло рослинне - 2 Ст. Ложки (для смаження)
- Кефір - 100 мілілітрів
- Сметана 10-проц - 80 мілілітрів
- Яйця варені - 2 штуки
- Часник - 1-2 зубчиків
- Сіль, спеції - За смаком
- Зелень - За смаком
- Гірчиця zernistaya - За смаком
1. Приготуємо продукти.
2. Моєму кабачок і ріжемо кільцями, товщиною не більше 1 см. Солимо.
3. Паніруємо в борошні.
4. Смажимо на олії до скоринки золотистої.
5. Смажимо з обох сторін.
6. Переходимо до соусу. Трьом варені яйця.
7. Додаємо до яєць кефір, сметану, сіль, спеції, гірчицю і зелень.
8. Перемішуємо і соус готовий.
9. Викладаємо кабачки на тарілочку, я різноманітила їх томатами і зеленню.
10. Поливаємо соусом і подаємо до столу. Приємного!