Ізраїльський салат
(покроковий рецепт з фото)
Цей легкий і смачний салат подають у багатьох закладах громадського харчування в Ізраїлі. Очевидно цим і пояснюється його назва.
Салат простий і смачний. В першу чергу поставте маринуватися цибуля в суміші оцту і води, а майонез змішайте з часником. Обсмажте порізані гриби і остудіть, додайте порізані яйця, кукурудзу, квасоля, а також зреагувала цибулю. Заправте часниковим майонезом і поставте на пару годин в холодильник. Потім подавайте на стіл. Смачного!
- Квасоля червона консервована - 300 грам
- Кукурудза консервована - 300 грам
- Печериці - 300 грам
- Майонез - 100 грам
- Цибуля - 2 штуки
- Яйце - 4 штуки
- Оцет - 3 Ст. Ложки
- Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
- Сіль - 1 щіпка
- Перець - 1 щіпка
- Цукор - 1 щіпка
- Часник - 2 зубчики

Змішайте оцет з водою, додайте по щіпці солі і цукру і помістіть в цей маринад нарізану кільцями цибулю. Майонез змішайте з пропущеним через прес часником. Залиште цибулю і майонез на півгодини.

Тим часом займемося іншими інгредієнтами. Гриби наріжте, обсмажте і охолодіть.

Яйця відварити і наріжте.

Додайте в салат кукурудзу і квасолю.

Цибуля відкиньте на сито і додайте в салат, заправте часниковим майонезом і поставте на пару годин в холодильник. Потім подавайте на стіл.