Рецепт Ізраїльський салат фото

Ізраїльський салат
(покроковий рецепт з фото)

Арабська кухня
Гриби
Вегетаріанське харчування
На вечерю
Салати
Кількість порцій: 4
Час приготування: 45 хв.

Цей легкий і смачний салат подають у багатьох закладах громадського харчування в Ізраїлі. Очевидно цим і пояснюється його назва.

Опис приготування:

Салат простий і смачний. В першу чергу поставте маринуватися цибуля в суміші оцту і води, а майонез змішайте з часником. Обсмажте порізані гриби і остудіть, додайте порізані яйця, кукурудзу, квасоля, а також зреагувала цибулю. Заправте часниковим майонезом і поставте на пару годин в холодильник. Потім подавайте на стіл. Смачного!

  • Квасоля червона консервована - 300 грам
  • Кукурудза консервована - 300 грам
  • Печериці - 300 грам
  • Майонез - 100 грам
  • Цибуля - 2 штуки
  • Яйце - 4 штуки
  • Оцет - 3 Ст. Ложки
  • Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
  • Сіль - 1 щіпка
  • Перець - 1 щіпка
  • Цукор - 1 щіпка
  • Часник - 2 зубчики
ізраїльський салат - фото крок 1
Змішайте оцет з водою, додайте по щіпці солі і цукру і помістіть в цей маринад нарізану кільцями цибулю. Майонез змішайте з пропущеним через прес часником. Залиште цибулю і майонез на півгодини.
ізраїльський салат - фото крок 2
Тим часом займемося іншими інгредієнтами. Гриби наріжте, обсмажте і охолодіть.
ізраїльський салат - фото крок 3
Яйця відварити і наріжте.
ізраїльський салат - фото крок 4
Додайте в салат кукурудзу і квасолю.
ізраїльський салат - фото крок 5
Цибуля відкиньте на сито і додайте в салат, заправте часниковим майонезом і поставте на пару годин в холодильник. Потім подавайте на стіл.

Схожі рецепти