Рецепт Інкаль фото

Інкаль
(покроковий рецепт з фото)

Східна кухня , Казахська кухня
Борошно , Пшеничне борошно , М'ясо , Яловичина , Баранина
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 3
Час приготування: 3 г. 0 хв.

Інкаль - блюдо казахської кухні. Дуже ситне, смачне і просте. Подають його, як правило, на свята. Проте, воно не дороге, тому інкаль відмінно підійде для сімейної вечері.

Опис приготування:

İnkal або бешбармак, як правило, готують з баранини або яловичини. Але також іноді беруть качку. В цілому інкаль вдає із себе відварне м'ясо з картоплею і шматочками тонкого вареного тіста у вигляді ромбів або квадратів. Смажену цибулю і часник надають йому свою пікантність і особливий смак.

  • Яловичина на кістці - 400 грам
  • Картопля - 3 штуки
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Часник - 2 зубчики
  • Вершкове масло - 20 грам
  • Борошно - 250 грам
  • Яйце - 1 штука
  • Вода - 0, 5 склянки
  • Сіль - За смаком
  • Кріп - 10 грам
  • Перець чорний мелений - За смаком
інкаль - фото крок 1
Підготуйте необхідні інгредієнти.
інкаль - фото крок 2
Приготуйте м'ясо для інкаля. Яловичину або баранину помийте і викладіть в каструлю. Залийте свіжою водою, щоб вона покривала м'ясо. Доведіть до кипіння, вогонь збавте до мінімуму і зніміть піну. Варіть 2-3 години до м'якості яловичини. Посоліть і поперчіть бульйон з м'ясом за смаком.
інкаль - фото крок 3
Картопля очистіть, помийте і наріжте. Викладіть в каструлю і залийте водою. Додати сіль за смаком. Варіть картоплю до готовності. Після воду злийте.
інкаль - фото крок 4
Ріпчасту цибулю очистіть, помийте і наріжте. Викладіть в сковороду.
інкаль - фото крок 5
Підсмажте цибулю у вершковому маслі.
інкаль - фото крок 6
Приготуйте тісто. У миску насипте борошно, розбийте яйце, додайте дрібку солі. Налийте воду і замісити досить круте тісто. Накрийте його харчовою плівкою і дайте відпочити 10-15 хвилин.
інкаль - фото крок 7
Потім розкачати тісто дуже тонко.
інкаль - фото крок 8
Наріжте невеликими ромбами зі стороною 4-5 см. Відваріть ці ромби в підсоленій воді, як варите локшину.
інкаль - фото крок 9
Викладіть ромби з тіста на тарілку. Зверху розкладіть відварну картоплю.
інкаль - фото крок 10
На картопля викладіть нарізане варене м'ясо.
інкаль - фото крок 11
На м'ясо викладіть смажену цибулю і за бажанням подрібнений часник.
інкаль - фото крок 12
Присипте блюдо нарізаною зеленню.
інкаль - фото крок 13
Інкаль готовий. Можна подавати до столу. Блюдо повинне бути гарячим.

Схожі рецепти