Рецепт Індійське каррі фото

Індійське каррі
(покроковий рецепт з фото)

Східна кухня , Індійська кухня
М'ясо
Дієтичне харчування, Вегетаріанське харчування, Низькокалорійні, Пісні страви, Рецепти для схуднення
На обід, На вечерю
Гарячі страви, Гостре, Каррі

Якщо ви любите ароматні, пряні, гострі страви, тоді неодмінно погляньте на цей класний спосіб, як приготувати індійське каррі. Насичений смак точно нікого не залишить байдужим. Раджу!

Перед вами один варіант каррі, а їх може бути безліч. Крім м'яса або курки ви можете таким чином приготувати креветки, овочі, квасоля. Спеції та кокосове молоко - це те, що надає страві особливого смаку. Якщо ж молоко не вдалося знайти, можна спробувати замінити його натуральний йогуртом і овочевим бульйоном. Подавайте до столу каррі з рисом.

  • Цибулина - 2 штуки
  • Голівка часнику - 1 штука
  • Корінь імбиру - 1 штука(5 см)
  • Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
  • Ароматні насіння - 1 Ст. Ложка(koriandr, гірчичний, куркума, асафетида, пажитник)
  • Спеції - За смаком (каррі, кардамон, каєнський перець, обкладинка, куркума)
  • Гострий перець - За смаком
  • М'ясо або курка - 500 грам
  • Ferry Масала - 1 Чайна ложка
  • Кокосова олія - 500 мілілітрів
індійське каррі - фото крок 1
1. Очистіть і подрібніть цибулю, часник і імбир.
індійське каррі - фото крок 2
2. На сковороду налийте трохи олії і розігрійте.
індійське каррі - фото крок 3
3. Викладіть ароматні насіння в олію і обсмажте секунд 30-40, помішуючи.
індійське каррі - фото крок 4
4. Додайте цибулю і смажте ще 3-4 хвилини.
індійське каррі - фото крок 5
5. Слідом відправте часник і імбир.
індійське каррі - фото крок 6
6. Всипте спеції, перемішайте, смажте ще хвилинку.
індійське каррі - фото крок 7
7. Викладіть гострий перець. Що, каррі - досить гостре блюдо!
індійське каррі - фото крок 8
8. Додайте ще трохи олії і викладіть м'ясо (курку, креветки). Обсмажте на середньому вогні хвилин 10 до рум'яності з усіх боків.
індійське каррі - фото крок 9
9. Влийте трохи води (це актуально для м'яса, з куркою та креветками можна не додавати! ). Додайте гарам масала, приберіть вогонь до мінімуму після закипання і млоїте під кришкою близько 40-50 хвилин.
індійське каррі - фото крок 10
10. Додайте кокосове молоко, акуратно перемішайте і доведіть м'ясо до повної готовності.
Подавайте індійське каррі гарячим з відвареним рисом.
Смачного!

Схожі рецепти