Рецепт Індійське пісочне печиво «Nanxatai» фото

Індійське пісочне печиво «Nanxatai»
(покроковий рецепт з фото)

Східна кухня , Індійська кухня
Тісто, Пісочне тісто
Дієтичне харчування, Вегетаріанське харчування, Низькокалорійні, Пісні страви, Рецепти для схуднення
Для дітей, Десерт
Випічка, Солодке, Печиво

Таке печиво з індійської кухні тане в роті. Немає нічого складного в приготуванні або в підборі інгредієнтів. Ділюся рецептом!

Секрет розсипчастості і м'якості печива в вершковому маслі, тому ні в якому разі не зменшуйте його кількості. Печиво можна прикрасити цукровою пудрою, меленими горіхами. Подавайте їх не відразу, а по тому 15-30 хвилин після запікання.

  • Борошно - 1, 25 склянки
  • Манна крупа - 1/4 склянки
  • Вершкове масло - 170 грам
  • Цукор - 1, 5 склянки(+1 солов'я ложка)
  • Ванільний екстракт - 1 Чайна ложка
  • Fistashki - 2 чайних ложки
  • Кардамон - 1/4 чайних ложки
індійське пісочне печиво
1. Змішайте борошно, манну крупу, цукор і ванільний екстракт в великій мисці або в чаші міксера. Додайте трохи розтануло (м'яке) олія.
індійське пісочне печиво
2. Ретельно перемішайте всі інгредієнти.
індійське пісочне печиво
3. Вимішуйте масу до отримання м'якого тіста.
індійське пісочне печиво
4. Сформуйте з тіста кілька ковбасок, загорніть їх в пергамент і покладіть в холодильник на 45 хвилин.
індійське пісочне печиво
5. По закінченню 45 хвилин дістаньте тісто і розкачайте в товстий коло.
індійське пісочне печиво
6. Візьміть вирубку (можна використовувати широку чарку) і виріжте печива.
індійське пісочне печиво
7. Підрівняйте пальцем боку печива. Викладіть їх на деко.
індійське пісочне печиво
8. Використовуючи ніж зробіть хрестоподібні надрізи на всіх печива.
індійське пісочне печиво
9. Посипте все печива кардамоном.
індійське пісочне печиво
10. Помістіть деко з печивом в попередньо розігріту до 180 градусів духовку і випікайте протягом 15 хвилин. Надрізи у вигляді хрестів повинні розкритися.
індійське пісочне печиво
11. Вийміть деко з духовки, остудіть печиво.
індійське пісочне печиво
12. При знятті печива з дека, воно буде ще м'яким, але не турбуйтеся, так і має бути. Через 15-20 хвилин воно затвердіє.
індійське пісочне печиво
13. Посипте печиво дрібно нарізаними фісташками і насолоджуйтеся.

Схожі рецепти