Індичка з рисом
(покроковий рецепт з фото)
Цей рецепт живе в нашій сім'ї давно, причому подобається нам більше, ніж плов. Готується індичка з рисом дуже просто і швидко на сковороді. До неї можна додати різні овочі, і смак буде відмінним.
Індичка з рисом і овочами на сковороді - ідеальний варіант для сімейної вечері. Ніжне дієтичне м'ясо в комбінації з ароматним рисом і овочами роблять це блюдо просто надзвичайно смачним. Варто відзначити, що величезну роль грають спеції, на них економити не слід, і купувати потрібно тільки якісні трави. Тоді смак вийде по-справжньому насиченим. У цю страву можна додати не тільки мороквь, цибулю і помідори. Дуже добре підійде також цибулю-порей, часник, селера і солодкий перець. Пробуйте, експериментуйте, а я розповім класичний спосіб, як приготувати індичку з рисом.
- Індичка - 400 грам
- Мал - 0, 5 склянки
- Морква - 1 штука
- Цибуля - 2 штуки
- Помідори черрі - 3-4 штук
- Приправа для рису - 0, 5 Ст. Ложки
- Сіль - 1 Чайна ложка
Підготуйте всі необхідні інгредієнти. Для приготування цієї страви я завжди купую натуральні спеції на ринку на вагу, оскільки ті, які продаються в пачці, не мають такого аромату і не дають потрібний смак.
Цибуля поріжте півкільцями.
Моркву очистіть і поріжте великою соломкою.
Помідори поріжте на 6 частин. Багато помідорів не варто використовувати, вони повинні надати лише легку кислинку страви.
М'ясо обсмажте до золотистого кольору. Додайте моркву і цибулю, сіль і перець, обсмажуйте ще 2-3 хвилини. Потім залийте вміст сковороди водою і тушкуйте 10 хвилин. В кінці додайте помідори.
Рис промийте, поки не почне стікати прозора вода, і всипте в сковороду. Додайте спеції, якщо потрібно, ще трохи посоліть. Готуйте до м'якості рису і випаровування рідини.
Індичка з рисом готова. Смачного!