Індичка з помідорами
(покроковий рецепт з фото)
Вашій увазі легкий спосіб, як приготувати індичку з помідорами швидко, смачно, та ще й ефектно її подати. Справжня окраса вашого столу і хороший спосіб здивувати ваших гостей новим блюдом!
Рецепт приготування індички з помідорами - просто знахідка для господинь, які люблять прості в приготуванні, але смачні і апетитні страви. Тим більше, що індичка вже має на увазі під собою щось ніжне і делікатне на смак, а помідори тільки додають соковитості птиці. Рекомендую подавати індичку з помідорами як гаряче блюдо з яким-небудь гарніром.
Як приготувати:
1. Індичку, якщо необхідно, попередньо розморожуємо.
2. Деко для запікання змащуємо вершковим маслом.
3. Індичку нарізаємо скибочками приблизно в півсантиметра-сантиметр товщиною, і викладаємо на деко, залишаючи простір між кожним шматочком.
4. Кожен шматочок обсипаємо сіллю, перцем і, по бажанню, спеціями.
5. Тепер моєму помідори, нарізаємо їх тонкими кружечками, і викладаємо на кожен шматочок філе по 2-3 кружечка.
6. Твердий сир тремо на тертці, і посипаємо зверху помідори.
7. Тепер відправляємо деко на півгодини в розігріту духовку, і запікаємо до готовності індички (перевіряти сірником). Звичайно ж, індичку можна замінити і більш економним варіантом, - куркою, але тоді раджу курку попередньо замаринувати, адже її філе не так ніжне, як у індички. Словом, від душі рекомендую дізнатися, як приготувати індичку з помідорами, - і ви не пошкодуєте витраченого часу!
- Філе індички - 500 грам
- Помідори - 2-3 штук
- Сир твердий - 100 грам
- Вершкове масло - 20 грам
- Сіль - - За смаком
- Спеції - - За смаком
Як приготувати:
1. Індичку, якщо необхідно, попередньо розморожуємо.
2. Деко для запікання змащуємо вершковим маслом.
3. Індичку нарізаємо скибочками приблизно в півсантиметра-сантиметр товщиною, і викладаємо на деко, залишаючи простір між кожним шматочком.
4. Кожен шматочок обсипаємо сіллю, перцем і, по бажанню, спеціями.
5. Тепер моєму помідори, нарізаємо їх тонкими кружечками, і викладаємо на кожен шматочок філе по 2-3 кружечка.
6. Твердий сир тремо на тертці, і посипаємо зверху помідори.
7. Тепер відправляємо деко на півгодини в розігріту духовку, і запікаємо до готовності індички (перевіряти сірником). Звичайно ж, індичку можна замінити і більш економним варіантом, - куркою, але тоді раджу курку попередньо замаринувати, адже її філе не так ніжне, як у індички. Словом, від душі рекомендую дізнатися, як приготувати індичку з помідорами, - і ви не пошкодуєте витраченого часу!