Рецепт Індичка з помідорами фото

Індичка з помідорами
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Індичка, Птах
Рецепти для схуднення
На обід, На вечерю, На святковий стіл, Романтична вечеря
Гарячі страви

Вашій увазі легкий спосіб, як приготувати індичку з помідорами швидко, смачно, та ще й ефектно її подати. Справжня окраса вашого столу і хороший спосіб здивувати ваших гостей новим блюдом!

Рецепт приготування індички з помідорами - просто знахідка для господинь, які люблять прості в приготуванні, але смачні і апетитні страви. Тим більше, що індичка вже має на увазі під собою щось ніжне і делікатне на смак, а помідори тільки додають соковитості птиці. Рекомендую подавати індичку з помідорами як гаряче блюдо з яким-небудь гарніром.

Як приготувати:

1. Індичку, якщо необхідно, попередньо розморожуємо.

2. Деко для запікання змащуємо вершковим маслом.

3. Індичку нарізаємо скибочками приблизно в півсантиметра-сантиметр товщиною, і викладаємо на деко, залишаючи простір між кожним шматочком.

4. Кожен шматочок обсипаємо сіллю, перцем і, по бажанню, спеціями.

5. Тепер моєму помідори, нарізаємо їх тонкими кружечками, і викладаємо на кожен шматочок філе по 2-3 кружечка.

6. Твердий сир тремо на тертці, і посипаємо зверху помідори.

7. Тепер відправляємо деко на півгодини в розігріту духовку, і запікаємо до готовності індички (перевіряти сірником). Звичайно ж, індичку можна замінити і більш економним варіантом, - куркою, але тоді раджу курку попередньо замаринувати, адже її філе не так ніжне, як у індички. Словом, від душі рекомендую дізнатися, як приготувати індичку з помідорами, - і ви не пошкодуєте витраченого часу!


  • Філе індички - 500 грам
  • Помідори - 2-3 штук
  • Сир твердий - 100 грам
  • Вершкове масло - 20 грам
  • Сіль - - За смаком
  • Спеції - - За смаком
Рецепт приготування індички з помідорами - просто знахідка для господинь, які люблять прості в приготуванні, але смачні і апетитні страви. Тим більше, що індичка вже має на увазі під собою щось ніжне і делікатне на смак, а помідори тільки додають соковитості птиці. Рекомендую подавати індичку з помідорами як гаряче блюдо з яким-небудь гарніром.

Як приготувати:

1. Індичку, якщо необхідно, попередньо розморожуємо.

2. Деко для запікання змащуємо вершковим маслом.

3. Індичку нарізаємо скибочками приблизно в півсантиметра-сантиметр товщиною, і викладаємо на деко, залишаючи простір між кожним шматочком.

4. Кожен шматочок обсипаємо сіллю, перцем і, по бажанню, спеціями.

5. Тепер моєму помідори, нарізаємо їх тонкими кружечками, і викладаємо на кожен шматочок філе по 2-3 кружечка.

6. Твердий сир тремо на тертці, і посипаємо зверху помідори.

7. Тепер відправляємо деко на півгодини в розігріту духовку, і запікаємо до готовності індички (перевіряти сірником). Звичайно ж, індичку можна замінити і більш економним варіантом, - куркою, але тоді раджу курку попередньо замаринувати, адже її філе не так ніжне, як у індички. Словом, від душі рекомендую дізнатися, як приготувати індичку з помідорами, - і ви не пошкодуєте витраченого часу!

Схожі рецепти