Індичка з помідорами і сиром
(покроковий рецепт з фото)
Ситний і в той же час легкий вечерю можна приготувати з індички. А щоб м'ясо птиці було ще більш святковим, його потрібно начинити. Блюдо популярно за свої низьку калорійність і смакові якості.
На гарнір до цього блюда добре підійдуть овочі, а також крупи і навіть макарони. Індичку начиняє в'яленими томатами і сиром. Спочатку її слід обсмажити, після можна трохи протушкувати. Всього за одну годину можна приготувати ситний і в той же час дуже легка вечеря.
- Філе індички - 500 грам
- Часник - За смаком
- Сіль і спеції - За смаком
- В'ялені помідори - За смаком
- Сир - 200 грам
1. Якщо хочете побалувати своїх близьких або гостей цікавим блюдом, тушкована індичка з овочами в мультиварці стане відмінним рішенням.
2. Беремо філе, нарізаємо його на частини. Потім розрізаємо середину, в неї будемо викладати начинку.
3. Змішуємо в'ялені помідори з сиром (нарізаємо сир кубиками).
4. Викладаємо всередину начинку і заколюємо філе індички зубочистками.
5. Обсмажуємо індичку до рум'яність з усіх боків на олії. За бажанням можна її ще трохи протушкувати, але це не обов'язково.
6. Подавати індичку найкраще з овочами (овочі можуть бути з рисом, обсмаженими або свіжими).