Індичка з часником
(покроковий рецепт з фото)
Відмінний варіант для святкового столу - індичка з часником. Цю страву можна готувати для романтичної вечері або для обіду. Любителі м'яса особливо оцінять цей рецепт.
Приготувати індичку з часником можна різними способом. Цей варіант особливо вдалий, оскільки м'ясо подається з соусом і овочами. На гарнір підійде рис або картопляне пюре.
- Філе індички - 400 грам
- Крем - 150 грам
- Часник - 3 зубчики
- Сіль і приправи - За смаком
- Морква - 1 штук
- Брокколі - 200 грам
- Зелена цибуля - 20 грам
- Вершкове масло - 30 грам
- Рослинна олія - 40 грам
1. Філе індички потрібно нарізати на шматки великого розміру, посолити і приправити за смаком.
2. На вершковому маслі з додаванням рослинної олії потрібно обсмажити філе (до золотистого кольору).
3. Нарізаємо дрібно часник і інші інгредієнти, поки смажиться м'ясо.
4. У каструлі припускаємо нашатковану зелену цибулю і часник.
5. Додаємо сметану і тушкуємо соус.
6. Розбираємо брокколі на суцвіття, відправляємо їх на сковороду.
7. Обсмажуємо брокколі з морквою, додавши трохи води (брокколі потрібно трохи загасити до готовності або обсмажувати вже заздалегідь відварені суцвіття).
8. Готовуюіндичку нарізаємо вздовж на шматки середнього розміру і викладаємо красиво на блюдо.
9. Додаємо суцвіття брокколі з морквою і все поливаємо соусом. Ось у нас вийшла гарна порційна презентація готового блюда.