Індичка в воке
(покроковий рецепт з фото)
Якщо вам подобаються страви, приготовані в азіатському стилі, то цей рецепт саме для вас. Швидко і смачно.
М'ясо індички - смачне і корисне. Давайте приготуємо його в воке - це швидко і смачно. Простий рецепт індичка в воке допоможе вам приготувати смачну страву з легкими азіатськими нотками. Отже, перед вами рецепт.
1. Нарізаємо філе індички на тонкі скибочки і складаємо в глибоку миску. Заливаємо сумішшю соєвого соусу і меду, розмішуємо і відставляємо в сторону.
2. Очистимо цибулю, часник і перець. Часник дрібно нарізаємо, цибуля і перець ріжемо соломкою.
3. Нагріваємо вок, наливаємо в нього ложку масла і обсмажуємо спочатку пів хвилини часник, потім півтори-дві хвилини нарізаний перець, потім додаємо до нього цибулю і обсмажуємо ще хвилину. Викладаємо овочі в тарілку.
4. Додаємо в вок масло і обсмажуємо невеликими порціями шматочки індички.
5. Коли обсмажили все м'ясо, складаємо всі інгредієнти назад в вок. Додаємо мелений перець, можна додати томатний соус - це за бажанням. Перемішуємо і готуємо ще хвилин 5. Можна накрити кришкою і зменшити вогонь, тоді страва буде злегка тушкованим.
Смачного!
- М'ясо індички - 500-700 грам
- Перець солодкий - 1-2 штук
- Цибуля ріпчаста - 1-2 штук
- Соєвий соус - 4-5 Ст. Ложок
- Масло рослинне - 4 Ст. Ложки
- Часник - 2-3 зубчиків
- Перець мелений - 2-3 Щепоток
- Мед - 0, 5 Ст. Ложки
1. Нарізаємо філе індички на тонкі скибочки і складаємо в глибоку миску. Заливаємо сумішшю соєвого соусу і меду, розмішуємо і відставляємо в сторону.
2. Очистимо цибулю, часник і перець. Часник дрібно нарізаємо, цибуля і перець ріжемо соломкою.
3. Нагріваємо вок, наливаємо в нього ложку масла і обсмажуємо спочатку пів хвилини часник, потім півтори-дві хвилини нарізаний перець, потім додаємо до нього цибулю і обсмажуємо ще хвилину. Викладаємо овочі в тарілку.
4. Додаємо в вок масло і обсмажуємо невеликими порціями шматочки індички.
5. Коли обсмажили все м'ясо, складаємо всі інгредієнти назад в вок. Додаємо мелений перець, можна додати томатний соус - це за бажанням. Перемішуємо і готуємо ще хвилин 5. Можна накрити кришкою і зменшити вогонь, тоді страва буде злегка тушкованим.
Смачного!