Рецепт Індичка в воке фото

Індичка в воке
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Індичка , Птах , Філе індички
Дієтичне харчування , Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 2-3
Час приготування: 30 хв.

Якщо вам подобаються страви, приготовані в азіатському стилі, то цей рецепт саме для вас. Швидко і смачно.

Опис приготування:

М'ясо індички - смачне і корисне. Давайте приготуємо його в воке - це швидко і смачно. Простий рецепт індичка в воке допоможе вам приготувати смачну страву з легкими азіатськими нотками. Отже, перед вами рецепт.

1. Нарізаємо філе індички на тонкі скибочки і складаємо в глибоку миску. Заливаємо сумішшю соєвого соусу і меду, розмішуємо і відставляємо в сторону.

2. Очистимо цибулю, часник і перець. Часник дрібно нарізаємо, цибуля і перець ріжемо соломкою.

3. Нагріваємо вок, наливаємо в нього ложку масла і обсмажуємо спочатку пів хвилини часник, потім півтори-дві хвилини нарізаний перець, потім додаємо до нього цибулю і обсмажуємо ще хвилину. Викладаємо овочі в тарілку.

4. Додаємо в вок масло і обсмажуємо невеликими порціями шматочки індички.

5. Коли обсмажили все м'ясо, складаємо всі інгредієнти назад в вок. Додаємо мелений перець, можна додати томатний соус - це за бажанням. Перемішуємо і готуємо ще хвилин 5. Можна накрити кришкою і зменшити вогонь, тоді страва буде злегка тушкованим.

Смачного!

  • М'ясо індички - 500-700 грам
  • Перець солодкий - 1-2 штук
  • Цибуля ріпчаста - 1-2 штук
  • Соєвий соус - 4-5 Ст. Ложок
  • Масло рослинне - 4 Ст. Ложки
  • Часник - 2-3 зубчиків
  • Перець мелений - 2-3 Щепоток
  • Мед - 0, 5 Ст. Ложки
М'ясо індички - смачне і корисне. Давайте приготуємо його в воке - це швидко і смачно. Простий рецепт індичка в воке допоможе вам приготувати смачну страву з легкими азіатськими нотками. Отже, перед вами рецепт.

1. Нарізаємо філе індички на тонкі скибочки і складаємо в глибоку миску. Заливаємо сумішшю соєвого соусу і меду, розмішуємо і відставляємо в сторону.

2. Очистимо цибулю, часник і перець. Часник дрібно нарізаємо, цибуля і перець ріжемо соломкою.

3. Нагріваємо вок, наливаємо в нього ложку масла і обсмажуємо спочатку пів хвилини часник, потім півтори-дві хвилини нарізаний перець, потім додаємо до нього цибулю і обсмажуємо ще хвилину. Викладаємо овочі в тарілку.

4. Додаємо в вок масло і обсмажуємо невеликими порціями шматочки індички.

5. Коли обсмажили все м'ясо, складаємо всі інгредієнти назад в вок. Додаємо мелений перець, можна додати томатний соус - це за бажанням. Перемішуємо і готуємо ще хвилин 5. Можна накрити кришкою і зменшити вогонь, тоді страва буде злегка тушкованим.

Смачного!

Схожі рецепти