Імбир з часником
(покроковий рецепт з фото)
Пропоную вам рецепт приготування імбиру з часником - пікантність, зручною і дуже корисною приправи.
Імбир з часником незамінний далеко не тільки для приготування страв азіатської кухні (з якої ця приправа, власне, до нас і прийшла) - за допомогою цієї дивовижної пасти можна приготувати безліч найрізноманітніших смакоти! Додайте ложечку імбиру з часником в сметану, йогурт або майонез, і ви отримаєте новий оригінальний соус або заправку для салатів. Замаринуйте в ньому м'ясо або рибу - і ви здивуєтеся, скільки нових смакових вражень вам принесуть добре знайомі страви. Киньте трохи цієї пасти в розігрітій рослинне масло і обсмажте в ньому картопля - вийде такий гарнір, що закачаєшся!
Про корисні властивості імбиру з часником можна міркувати годинами - тут і величезна кількість фітонцидів, незамінних при застуді та ГРВІ, і амінокислоти, і мікроелементи, і дивовижною властивість збуджувати апетит (причому далеко не тільки гастрономічний). Крім того, імбир з часником здатний зберігатися в холодильнику місяцями і не псуватися - і це без всяких консервантів, попрошу зауважити!
Як приготувати імбир з часником? настільки просто, що навіть рецепт якось соромно викладати, їй-богу!
- Імбир - 100 грам
- Часник - 150 грам
- Перець чилі - 1 штука
- Сіль - За смаком
Посолити, перемішаємо.
Сподіваюся, він стане для вас основою безлічі нових цікавих кулінарних експериментів!