Рецепт Хрусткі баклажани фото

Хрусткі баклажани
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
Овочі , Баклажан
Пісні страви , Веганські страви
На обід , На вечерю
Кількість порцій: 1-2
Час приготування: 45 хв.

Ділюся рецептом дуже цікавою закуски з баклажанів. Вони виходять ніжними і м'яким всередині, а зверху з хрусткою скоринкою з сухариків. Фантастично смачно!

Опис приготування:

Використання харчових дріжджів в рецепті опціонально. Найсмачніше їсти баклажани відразу ж після обсмажування, ще теплими. А детальніше, як приготувати хрусткі баклажани, я розповім нижче.

  • Баклажан - 1 штука
  • Крохмаль - 1 Ст. Ложка
  • Борошно - 1/2 Ст. Ложки
  • Часник гранульований - 1/3 чайних ложки
  • Харчові дріжджі - 1 Ст. Ложка
  • Сіль - 1 Ст. Ложка
  • Соеве молоко - 1/2 склянки
  • Панірувальні сухарі - 1/2 склянки
  • Рослинна олія - 1 Склянка (для смаження )
хрусткі баклажани - фото крок 1
Підготуйте всі інгредієнти.
хрусткі баклажани - фото крок 2
Очистіть баклажан від шкірки, потім наріжте на великі скибочки.
хрусткі баклажани - фото крок 3
Замочіть баклажан в солоній воді на 15-20 хвилин.
хрусткі баклажани - фото крок 4
Змішайте крохмаль, борошно, харчові дріжджі і часник.
хрусткі баклажани - фото крок 5
Відіжміть баклажан і обваляйте їх в суміші з борошна і крохмалю.
хрусткі баклажани - фото крок 6
Потім занурте кожен шматочок в соєве молоко і обваляйте в панірувальних сухарях.
хрусткі баклажани - фото крок 7
На середньому вогні розігрійте каструлю з маслом. Обсмажте баклажани 3-4 хвилини, потім перекладіть на паперові серветки, щоб прибрати зайве масло.
хрусткі баклажани - фото крок 8
Хрусткі баклажани готові, смачного!

Схожі рецепти