Хрусткі баклажани

Хрусткі баклажани
Кількість порцій: 1-2 Час приготування: 45 хв.
Ділюся рецептом дуже цікавою закуски з баклажанів. Вони виходять ніжними і м'яким всередині, а зверху з хрусткою скоринкою з сухариків. фантастично смачно!

опис приготування:

Використання харчових дріжджів в рецепті опціонально. Найсмачніше їсти баклажани відразу ж після обсмажування, ще теплими. А детальніше, як приготувати хрусткі баклажани, я розповім нижче.

  • баклажан— 1 штука
  • крохмаль— 1 Ст. ложка
  • борошно— 1/2 Ст. ложки
  • часник гранульований— 1/3 чайних ложки
  • харчові дріжджі— 1 Ст. ложка
  • сіль— 1 Ст. ложка
  • Соеве молоко— 1/2 склянки
  • Панірувальні сухарі— 1/2 склянки
  • Рослинна олія— 1 Склянка(для смаження )
хрусткі баклажани - фото крок 1 Підготуйте всі інгредієнти.

хрусткі баклажани - фото крок 2 Очистіть баклажан від шкірки, потім наріжте на великі скибочки.

хрусткі баклажани - фото крок 3 Замочіть баклажан в солоній воді на 15-20 хвилин.

хрусткі баклажани - фото крок 4 змішайте крохмаль, борошно, харчові дріжджі і часник.

хрусткі баклажани - фото крок 5 Відіжміть баклажан і обваляйте їх в суміші з борошна і крохмалю.

хрусткі баклажани - фото крок 6 Потім занурте кожен шматочок в соєве молоко і обваляйте в панірувальних сухарях.

хрусткі баклажани - фото крок 7 На середньому вогні розігрійте каструлю з маслом. обсмажте баклажани 3-4 хвилини, потім перекладіть на паперові серветки, щоб прибрати зайве масло.

хрусткі баклажани - фото крок 8 Хрусткі баклажани готові, смачного!

Схожі рецепти

Млинці хрусткі

Млинці хрусткі

Тонкі і ніжні млинці з хрусткими краями — саме такими можна хвалитися перед іншими господинями. опис приготування: Смачні та ніжні, дірчасті і з хрусткими краями — таким повинні бути ідеальні млинці. Спечіть їх за допомогою цього рецепта і порадуйте своїх рідних. Рецепт приготування хрустких м...

читати далі
Хрусткі банани

Хрусткі банани

Цей десерт для любителів дуже-дуже солодкого! Все тут солодко: і самі банани, і шоколадна паста. Подається десерт з цукровою пудрою. любителі солоденького, знайомтеся з рецептом! опис приготування: Робити прокол в бананах необов'язково ножем, — можна зробити дуже акуратне отвір і за допомогою ...

читати далі
Хрусткі бельгійські вафлі в електровафельніцу

Хрусткі бельгійські вафлі в електровафельніцу

Бельгійські вафлі зазвичай готують на дріжджах, але я покажу вам вафлі на розпушувачі і мінеральній воді, що робить їх більш хрусткими і повітряними! опис приготування: Теплі і хрусткі бельгійські вафлі — ідеальний варіант для сніданку. А секретний інгредієнт, який робить вафлі хрусткими — газ...

читати далі
Хрусткі бельгійські вафлі

Хрусткі бельгійські вафлі

Вафлі - улюблені ласощі багатьох дітей. Але хрусткі бельгійські вафлі перевершили всі мої очікування. Вони настільки ніжні і смачні, що я вирішила приготувати їх до приходу наших близьких друзів до чаю. опис приготування: Такі вафлі будуть прикрасою будь-якого столу. Для цього слід прикрасити ...

читати далі
Хрусткі цукіні в духовці

Хрусткі цукіні в духовці

смачні, хрусткі, пікантні кабачки! Ця страва для тих, хто обожнює кабачки в будь-якому вигляді. Найпростіше і швидке в приготуванні і найсмачніше блюдо! Смачного! опис приготування: хрусткі зовні, соковиті всередині і дуже ароматні брусочки. Ароматна хлібна крихта ... це вона надає хрусткий чу...

читати далі