Хрусткі баклажани
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 1-2
Час приготування: 45 хв.
Ділюся рецептом дуже цікавою закуски з баклажанів. Вони виходять ніжними і м'яким всередині, а зверху з хрусткою скоринкою з сухариків. Фантастично смачно!
Опис приготування:
Використання харчових дріжджів в рецепті опціонально. Найсмачніше їсти баклажани відразу ж після обсмажування, ще теплими. А детальніше, як приготувати хрусткі баклажани, я розповім нижче.
- Баклажан - 1 штука
- Крохмаль - 1 Ст. Ложка
- Борошно - 1/2 Ст. Ложки
- Часник гранульований - 1/3 чайних ложки
- Харчові дріжджі - 1 Ст. Ложка
- Сіль - 1 Ст. Ложка
- Соеве молоко - 1/2 склянки
- Панірувальні сухарі - 1/2 склянки
- Рослинна олія - 1 Склянка (для смаження )
Підготуйте всі інгредієнти.
Очистіть баклажан від шкірки, потім наріжте на великі скибочки.
Замочіть баклажан в солоній воді на 15-20 хвилин.
Змішайте крохмаль, борошно, харчові дріжджі і часник.
Відіжміть баклажан і обваляйте їх в суміші з борошна і крохмалю.
Потім занурте кожен шматочок в соєве молоко і обваляйте в панірувальних сухарях.
На середньому вогні розігрійте каструлю з маслом. Обсмажте баклажани 3-4 хвилини, потім перекладіть на паперові серветки, щоб прибрати зайве масло.
Хрусткі баклажани готові, смачного!