Холодний суп з квасу
(покроковий рецепт з фото)
У літній період так і хочеться з'їсти холодного супу з квасу. Пропоную швидкий рецепт з овочами. Беріть на замітку!
Для приготування смачного і поживного супу досить взяти овочі і холодний квас. Для рецепта знадобиться заздалегідь відварити картоплю і яйця, редиску і огірки використовуйте в свіжому вигляді. Подавати суп з квасом потрібно в охолодженому вигляді.
- Квас - 1 літр
- Картопля - 200 грам (відвареної)
- Огірки - 100 грам
- Rediska - 100 грам
- Яйця відварні - 1-2 штук
- Крем - 2-3 Ст. Ложок
- Сіль - За смаком
- Кріп - За смаком
Підготуйте інгредієнти для холодного супу з квасу.
Відварну картоплю наріжте кубиками середнього розміру.
Свіжі огірки і редиску також подрібніть і наріжте кубиками.
Почистіть відварені яйця і наріжте кубиками для супу.
Підготовлені продукти викладете в миску.
Додайте сіль і дрібно нарізаний кріп.
Залийте суп квасом і перемішайте зі сметаною.
Суп поставте в холодильник на 15-20 хвилин, після чого подавайте до столу. Смачного!