Холодець з червоної риби
(покроковий рецепт з фото)
В оригінальному рецепті це блюдо готується з філе червоної риби, оливки, яєць, зелений, лимона і граната. Для краси можна додати трохи білої риби. Закуска на святковий стіл виходить хороша!
Приготуємо холодець з червоної риби в домашніх умовах. Спершу потрібно відварити рибу до готовності, потім остудити. Рибний бульйон змішуємо з желатином. Викладаємо на блюдо всі підготовлені інгредієнти і заливаємо охолодженим бульйоном. Ставимо страву в холодильник для застигання. Подаємо до столу в холодному вигляді. Хай щастить!
- Червона риба - 300 грам (філе)
- Біла риба - 250 грам (філе)
- Яйця - 4 штуки (зварені круто)
- Лимон - 1 штука
- Гранат - 1 штука
- Маслини - 100 грам (без кісточок)
- Желатин - 1 штука (упаковка)
- Приправа для заливний риби - За смаком
- Зелень - За смаком
- Сіль і перець - За смаком
Філе червоної і білої риби наріжте однаковими прямокутниками і відваріть до готовності. Увага! Варимо філе в різних ємностях, додавши сіль, перець і лавровий лист. Варити 12-15 хвилин після закипання, потім вийняти і остудити.
Лимон наріжте часточками, яйця поріжте вздовж на кілька частин. Зелень промийте, а гранат очистіть.
Додаємо в рибний бульйон желатин, дотримуючись інструкції на упаковці. Якщо смак бульйону Ненасичені, скористайтеся приправою для заливного.
Всі підготовлені інгредієнти красиво викладаємо на блюдо. Акуратно вливаємо охолоджений бульйон з желатином.
Ставимо страву в холодильник для застигання. Смачного!