Рецепт Холодець з червоної риби фото

Холодець з червоної риби
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Риба та морепродукти, Червона риба
Вегетаріанське харчування
На святковий стіл, День народження, Новий рік, Різдво
Холодець

В оригінальному рецепті це блюдо готується з філе червоної риби, оливки, яєць, зелений, лимона і граната. Для краси можна додати трохи білої риби. Закуска на святковий стіл виходить хороша!

Приготуємо холодець з червоної риби в домашніх умовах. Спершу потрібно відварити рибу до готовності, потім остудити. Рибний бульйон змішуємо з желатином. Викладаємо на блюдо всі підготовлені інгредієнти і заливаємо охолодженим бульйоном. Ставимо страву в холодильник для застигання. Подаємо до столу в холодному вигляді. Хай щастить!

  • Червона риба - 300 грам (філе)
  • Біла риба - 250 грам (філе)
  • Яйця - 4 штуки (зварені круто)
  • Лимон - 1 штука
  • Гранат - 1 штука
  • Маслини - 100 грам (без кісточок)
  • Желатин - 1 штука (упаковка)
  • Приправа для заливний риби - За смаком
  • Зелень - За смаком
  • Сіль і перець - За смаком
холодець з червоної риби - фото крок 1
Філе червоної і білої риби наріжте однаковими прямокутниками і відваріть до готовності. Увага! Варимо філе в різних ємностях, додавши сіль, перець і лавровий лист. Варити 12-15 хвилин після закипання, потім вийняти і остудити.
холодець з червоної риби - фото крок 2
Лимон наріжте часточками, яйця поріжте вздовж на кілька частин. Зелень промийте, а гранат очистіть.
холодець з червоної риби - фото крок 3
Додаємо в рибний бульйон желатин, дотримуючись інструкції на упаковці. Якщо смак бульйону Ненасичені, скористайтеся приправою для заливного.
холодець з червоної риби - фото крок 4
Всі підготовлені інгредієнти красиво викладаємо на блюдо. Акуратно вливаємо охолоджений бульйон з желатином.
холодець з червоної риби - фото крок 5
Ставимо страву в холодильник для застигання. Смачного!

Схожі рецепти