Рецепт Хліб з цибулею і розмарином фото

Хліб з цибулею і розмарином
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
Тісто, Борошно, Зелень, Розмарин
Дієтичне харчування
На сніданок
Випічка, Хліб

Рецепт приготування пшеничного хліба з карамелізований в олії цибулею, часником і розмарином.

Ці маленькі ароматні цибульні хлібці приведуть в захват ваших домашніх!

  • Солодкий лук - 1 штука
  • Вершкового масла - 1 Ст. Ложка
  • Оливкового масла - 1 Ст. Ложка
  • Часнику - 2 зубчики
  • Дріжджів - 3 чайних ложки
  • Меду - 1 Ст. Ложка
  • Оливкового масла - 3 Ст. Ложки
  • Пшеничного борошна - 1 Склянка
  • Солі - 2 чайних ложки
  • Гілочки розмарину - 2 штуки
хліб з цибулею і розмарином - фото крок 1
1. Пропустити часник через прес. Нагріти 1 столову ложку вершкового масла і 1 столову ложку оливкової олії на середньому вогні. Додати нарізану цибулю і подрібнений часник, смажити до коричневого карамельного кольору, приблизно 15-20 хвилин. Дати охолонути протягом декількох хвилин. Видалити листя від розмарину і нарізати.
хліб з цибулею і розмарином - фото крок 2
2. Налити теплу воду в миску. Насипати дріжджі зверху. Додати мед і 3 столових ложки оливкової олії. Обережно перемішати виделкою. Відкласти в сторону.
хліб з цибулею і розмарином - фото крок 3
3. З'єднати борошно і сіль в окремій мисці. Додати суміш борошна разом з цибулевої сумішшю і розмарином в дріжджову масу, акуратно помішуючи.
хліб з цибулею і розмарином - фото крок 4
4. Добре посипати борошном робочу поверхню. Замісити тісто від 15 до 20 раз, додати борошно, якщо це необхідно. При цьому тісто має бути липким! Скропити оливковою олією окрему миску і помістити в неї кульку тесту. Накрити кухонним рушником і залишити в теплому місці на 1 1/2 - 2 годину.
хліб з цибулею і розмарином - фото крок 5
5. Розігріти духовку до 200 градусів. Тісто розділити на дванадцять частин і надати кожній круглу форму. Викласти на деко, застелене пергаментним папером, потім накрити рушником і дати підійти протягом 15-20 хвилин.
хліб з цибулею і розмарином - фото крок 6
6. Запікати протягом 18 - 20 хвилин до золотистого кольору. Змастити хліб маслом в середині випічки. Подавати хліб теплим або кімнатної температури.

Схожі рецепти