Хліб в клярі
(покроковий рецепт з фото)
Що приготувати на сніданок з хліба і яєць? Звичайно ж, хліб в клярі, а по другому - грінки. Готується такий сніданок близько 15 хвилин, а грінки можна взяти навіть з собою в дорогу.
Якщо у вас залишився батон і почерствел - не біда. З нього можна приготувати відмінні грінки на сніданок. Використовуйте кляр і вони стануть ще смачніше! Кляр готується традиційним способом. Побалуйте своїх близьких сніданком на швидку руку.
- Кнопка - 1 штука
- Яйця - 2 штуки
- Борошно - 2 Ст. Ложки
- Молоко - 2 Ст. Ложки
- Спеції - За смаком
- Рослинна олія - За смаком
1. Для грінок краще брати батон. Нарізаємо його на частини товщиною не більше 1 см.
2. Тим часом робимо кляр: збиваємо яйця з молоком, борошном і спеціями. Кожен шматок маку в кляр з усіх боків і викладаємо на сковороду.
3. Смажимо з двох сторін до повної готовності. Як тільки грінки почнуть купувати золотистий колір - їх можна викладати на блюдо.
4. Подаємо хліб в клярі в домашніх умовах гарячим чи холодним. В той чаєм або кавою грінки будуть поєднуватися найкращим чином!