Хліб-пельмені
(покроковий рецепт з фото)
Хліб-пельмені - знаменитий рецепт хліба від кулінарів сестер Симил, який виходить дуже схожим на пельмені завдяки начинці з фаршу і цибулі. Такий хліб підійде в якості ситного перекусу.
У цьому рецепті ви дізнаєтеся, як приготувати хліб-пельмені, оригінальну випічку з дуже ароматною і смачною начинкою. Хрустке тісто з соковитим фаршем, maslinami, цибулею і спеціями припадуть до смаку кожному! Такий хліб можна з легкістю взяти з собою на роботу в якості перекусу, або подати його до обіду. Обов'язково змастіть хліб оливковою олією, саме воно робить скоринку хліба дуже хрусткою і золотистою.
- Борошно - 450 грам
- Вода - 240 грам
- Оливкова олія - 45 грам
- Дріжджі пресовані - 10 грам
- М'ясний фарш - 300 грам
- Цибуля ріпчаста - 50 грам
- Маслини без кісточок - 30 грам
- Сир твердий - 50 грам
- Цукор - 1 Чайна ложка
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Зелень - За смаком
1. У теплій воді розчиніть цукор і свіжі дріжджі, додайте оливкову олію і перемішайте. Просіяне борошно змішайте з сіллю і з'єднайте обидві суміші.
2. Замісити еластичне тісто, накрийте його харчовою плівкою і залиште при кімнатній температурі на 30 хвилин. Фарш змішайте з дрібно нарізаною цибулею, тертим твердим сиром, оливками, рубаною зеленню.
3. Посоліть і поперчіть за смаком. Тісто розділяється на дві частини, розкачайте в пласт 2-3 мм і розріжте на квадрати. На середину кожного квадрата викладіть по столовій ложці начинки і сформуйте "пельмені" .
4. Викладіть їх на застелений папером для випічки деко, змастіть оливковою олією і випікайте в розігрітій до 190 градусів духовці 30 хвилин. Смачного!