Рецепт Хліб-пельмені фото

Хліб-пельмені
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Латвійська кухня
Тісто, Борошно, М'ясо, Овочі, Фарш, Цибуля
Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На обід, На полуденок
Випічка, Хліб, Страви з начинкою, Пиріжки

Хліб-пельмені - знаменитий рецепт хліба від кулінарів сестер Симил, який виходить дуже схожим на пельмені завдяки начинці з фаршу і цибулі. Такий хліб підійде в якості ситного перекусу.

У цьому рецепті ви дізнаєтеся, як приготувати хліб-пельмені, оригінальну випічку з дуже ароматною і смачною начинкою. Хрустке тісто з соковитим фаршем, maslinami, цибулею і спеціями припадуть до смаку кожному! Такий хліб можна з легкістю взяти з собою на роботу в якості перекусу, або подати його до обіду. Обов'язково змастіть хліб оливковою олією, саме воно робить скоринку хліба дуже хрусткою і золотистою.

  • Борошно - 450 грам
  • Вода - 240 грам
  • Оливкова олія - 45 грам
  • Дріжджі пресовані - 10 грам
  • М'ясний фарш - 300 грам
  • Цибуля ріпчаста - 50 грам
  • Маслини без кісточок - 30 грам
  • Сир твердий - 50 грам
  • Цукор - 1 Чайна ложка
  • Сіль - 1 Чайна ложка
  • Зелень - За смаком
хліб-пельмені - фото крок 1
1. У теплій воді розчиніть цукор і свіжі дріжджі, додайте оливкову олію і перемішайте. Просіяне борошно змішайте з сіллю і з'єднайте обидві суміші.
хліб-пельмені - фото крок 2
2. Замісити еластичне тісто, накрийте його харчовою плівкою і залиште при кімнатній температурі на 30 хвилин. Фарш змішайте з дрібно нарізаною цибулею, тертим твердим сиром, оливками, рубаною зеленню.
хліб-пельмені - фото крок 3
3. Посоліть і поперчіть за смаком. Тісто розділяється на дві частини, розкачайте в пласт 2-3 мм і розріжте на квадрати. На середину кожного квадрата викладіть по столовій ложці начинки і сформуйте "пельмені" .
хліб-пельмені - фото крок 4
4. Викладіть їх на застелений папером для випічки деко, змастіть оливковою олією і випікайте в розігрітій до 190 градусів духовці 30 хвилин. Смачного!

Схожі рецепти