Рецепт Хек в клярі фото

Хек в клярі
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Риба та морепродукти , Хек
Дієтичне харчування
На обід , На вечерю , Обід за 30 хвилин , Сімейна вечеря
Гарячі страви , Страви в клярі
Кількість порцій: 4-5
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Якщо ви хочете поласувати ніжною соковитою рибкою і не знаєте, як її приготувати - це саме той рецепт, який вам допоможе! Хек в клярі - бюджетне, але дуже смачна страва домашньої кухні.

Опис приготування:

Цей простий рецепт хека в клярі здивує вас простотою приготування. Ваші гості будуть здивовані тим, який вишуканий смак придбав звичайний хек і проситимуть вас поділитися секретами рецепта приготування хека в клярі. Подавати рибу можна з будь-яким гарніром і з соусом тар-тар. Смачного!

  • Файл Хека - 500 грам
  • Сир твердий - 150 грам
  • Яйце - 2-3 штук
  • Борошно - 2 Ст. Ложки
  • Сіль - 0, 5 чайних ложки (за смаком)
  • Спеції для риби - 0, 5 чайних ложки (за смаком)
  • Масло рослинне - 150 мілілітрів
хек в клярі - фото крок 1
Філе хека моєму, нарізаємо на шматки, солимо і додаємо потрібні нам спеції.
хек в клярі - фото крок 2
Натираємо на крупній тертці сир і змішуємо з яйцями.
хек в клярі - фото крок 3
Ставимо сковорідку з олією на плиту і чекаємо поки нагріється. Обвалюють у борошні шматочки хека.
хек в клярі - фото крок 4
Вмочуємо рибу в борошні в кляр і відправляємо на сковорідку обсмажувати на середньому вогні.

Схожі рецепти