Хек в клярі
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви хочете поласувати ніжною соковитою рибкою і не знаєте, як її приготувати - це саме той рецепт, який вам допоможе! Хек в клярі - бюджетне, але дуже смачна страва домашньої кухні.
Цей простий рецепт хека в клярі здивує вас простотою приготування. Ваші гості будуть здивовані тим, який вишуканий смак придбав звичайний хек і проситимуть вас поділитися секретами рецепта приготування хека в клярі. Подавати рибу можна з будь-яким гарніром і з соусом тар-тар. Смачного!
- Файл Хека - 500 грам
- Сир твердий - 150 грам
- Яйце - 2-3 штук
- Борошно - 2 Ст. Ложки
- Сіль - 0, 5 чайних ложки (за смаком)
- Спеції для риби - 0, 5 чайних ложки (за смаком)
- Масло рослинне - 150 мілілітрів
Філе хека моєму, нарізаємо на шматки, солимо і додаємо потрібні нам спеції.
Натираємо на крупній тертці сир і змішуємо з яйцями.
Ставимо сковорідку з олією на плиту і чекаємо поки нагріється. Обвалюють у борошні шматочки хека.
Вмочуємо рибу в борошні в кляр і відправляємо на сковорідку обсмажувати на середньому вогні.