Хе зі свининою
(покроковий рецепт з фото)
Цей салат оцінять любителі гострого і маринованого. Він більш ніж пікантний. Відмінна закуска під міцні напої або ж просто як самостійний салатик. Обов'язково спробуйте і ви!
Якщо вам цікаво, як приготувати хе зі свининою, то просто прочитайте цей рецепт. Такий салатик буде відмінною закускою на будь-якому столі. Не дивуйтесь, що м'ясо, по суті, залишається сирим. Цей рецепт має на увазі саме такий спосіб обробки свинини. Побалуйте своїх гостей такої незвичайної смакотою. Смачного!
- Свинина - 500 грам
- Морква - 500 грам
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Цукор - 2 Ст. Ложки
- Сіль - 1 Ст. Ложка
- Оцтова есенція (70 %) - 4 Ст. Ложки
- Масло рослинне - 100 мілілітрів
- Часник - 2 зубчики
- Приправа (для корейської моркви) - 1 штука
До вибору м'яса слід поставитися дуже серйозно. Воно повинно бути максимально свіжим. Очистіть його від плівок, промийте, обсушити. Подморозьте в морозилці і наріжте на тонкі довгі шматочки. Залиште в мисці розморожувати.
Коли м'ясо стане, додайте до нього половину від усього цукру, оцтової есенції і солі. Все ретельно перемішайте. Залиште м'ясо маринуватися на пару годин, періодично його перемішуйте. Воно повинно біліть.
Морквину очистіть і помийте. Натріть її на спеціальній тертці для корейської моркви або ж наріжте тонкою соломкою. Додайте в неї залишилася оцтову есенцію, цукор і сіль. Дайте морквині пустити сік.
Лучок очистіть від лушпиння, вимийте і наріжте півкільцями. Розжарити сковороду з рослинним маслом без запаху і обсмажте в ньому цибулю, поки він не стане прозорим.
В казані змішайте моркву і м'ясо, яке слід гарненько віджати. Потім залийте інгредієнти киплячим маслом з цибулею. Додайте натертий на тертці часник і спеції для корейської моркви. Ретельно перемішайте і поставте на пару годин в холодильник.