Рецепт Ханума з м'ясом в пароварці фото

Ханума з м'ясом в пароварці
(покроковий рецепт з фото)

Східна кухня , Узбецька кухня
Тісто , М'ясо
Рецепти без шкоди
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 6-8
Час приготування: 1 г. 20 хв.

Всім любителям узбецької кухні пропоную поглянути на цей популярний і класний рецепт. Покажу, як приготувати Хануму з м'ясом в пароварці. Ситно, нескладно і дійсно дуже смачно.

Опис приготування:

Якщо ви любите манти, то цей"ледачий" їх варіант точно буде вам до смаку. Соковита начинка в тонкому тесті - це відмінне блюдо для всієї родини на обід або вечерю. Урізноманітнити м'ясо можна невеликою кількістю картоплі, моркви або гарбуза, наприклад, щоб зробити начинку ще більш цікавою.

  • Борошно - 0.5 кілограма
  • Фарш - 350 грам (баранина або яловичина)
  • Цибулина - 1 штука
  • Картопля - 2 штуки
  • Яйце - 2 штуки
  • Сіль - За смаком
  • Спеції - За смаком
ханума з м'ясом в пароварці - фото крок 1
1. З тестом все дуже просто: збийте яйця з дрібкою солі, додайте просіяне борошно і теплу воду (скільки візьме). Замісити тісто щільне і залиште його хвилин на 20, щоб воно"відпочило" .
ханума з м'ясом в пароварці - фото крок 2
2. Крім, власне, фаршу (можна також подрібніть м'ясо дуже дрібними кубиками) в начинку пропоную додати нарізаний дуже дрібними кубиками цибулю і картоплю. Додайте до овочів спеції за смаком.
ханума з м'ясом в пароварці - фото крок 3
3. З'єднайте всі інгредієнти разом, перемішайте і посоліть за смаком.
ханума з м'ясом в пароварці - фото крок 4
4. Тісто розкачати на робочому столі, присипаному борошном, дуже тонко.
ханума з м'ясом в пароварці - фото крок 5
5. Розподіліть начинку рівним шаром.
ханума з м'ясом в пароварці - фото крок 6
6. Для зручності можна розрізати навпіл. Акуратно згорніть рулетом.
ханума з м'ясом в пароварці - фото крок 7
7. Викладіть в пароварку і готуйте приблизно 50-60 хвилин.
ханума з м'ясом в пароварці - фото крок 8
8. Подавайте до столу зі сметаною або соусом до смаку.
Смачного!

Схожі рецепти