Гуляш з конини
(покроковий рецепт з фото)
Гуляш з конини готується за таким же рецептом, що і класичний угорський гуляш. Єдине, конина для приготування гуляшу потрібна відварна. Конні - дієтичне м'ясо. Вибирайте свіже м'ясо.
Як приготувати гуляш з конини?
1. Конину промийте та відваріть в підсоленій воді до готовності.
2. Відварене м'ясо наріжте шматочками.
3. Приготуйте овочі для гуляшу. Kartoshku чистий, помийте і наріжте кубиками. Селера подрібніть. Морквину почистіть і наріжте великими кільцями. Цибулину почистіть і наріжте великими півкільцями. Зелень нам знадобиться в кінці приготування, тоді і подрібніть її.
4. У великій каструлі на олії на середньому вогні обсмажте цибулю до м'якості. Додайте моркву і смажте, помішуючи, ще пару хвилин.
5. Додайте спеції і томатну пасту, прогрійте і перемішайте.
6. Викладіть в каструлю нарізану шматочками конину, картопля, додайте лавровий лист, залийте водою або бульйоном.
7. Доведіть до кипіння, потім знизьте вогонь до повільного, накрийте кришкою і тушкуйте протягом 20-30 хвилин.
Готовий гуляш з конини посипте свіжою рубаною зеленню.
Гуляш з конини готовий!
Смачного!
- Конні - 450 грам
- Картопля - 3-4 штук
- Селера, стебла - 3-4 штук
- Морквина - 2 штуки
- Цибулина - 1 штука (велика)
- Томатна паста - 2 Ст. Ложки
- Чорний перець - За смаком
- Сіль - За смаком
- Лавровий лист - 1-2 штук
- Вода кип'ячена або бульйон - 2 склянки
- Зелень - За смаком (для прикраси)
- Масло рослинне - 3-4 Ст. Ложок
1. Конину промийте та відваріть в підсоленій воді до готовності.
2. Відварене м'ясо наріжте шматочками.
3. Приготуйте овочі для гуляшу. Kartoshku чистий, помийте і наріжте кубиками. Селера подрібніть. Морквину почистіть і наріжте великими кільцями. Цибулину почистіть і наріжте великими півкільцями. Зелень нам знадобиться в кінці приготування, тоді і подрібніть її.
4. У великій каструлі на олії на середньому вогні обсмажте цибулю до м'якості. Додайте моркву і смажте, помішуючи, ще пару хвилин.
5. Додайте спеції і томатну пасту, прогрійте і перемішайте.
6. Викладіть в каструлю нарізану шматочками конину, картопля, додайте лавровий лист, залийте водою або бульйоном.
7. Доведіть до кипіння, потім знизьте вогонь до повільного, накрийте кришкою і тушкуйте протягом 20-30 хвилин.
Готовий гуляш з конини посипте свіжою рубаною зеленню.
Гуляш з конини готовий!
Смачного!