Рецепт Гуляш з конини фото

Гуляш з конини
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Угорська кухня
М'ясо , Овочі
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 4-5
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Гуляш з конини готується за таким же рецептом, що і класичний угорський гуляш. Єдине, конина для приготування гуляшу потрібна відварна. Конні - дієтичне м'ясо. Вибирайте свіже м'ясо.

Опис приготування:

Як приготувати гуляш з конини?

1. Конину промийте та відваріть в підсоленій воді до готовності.

2. Відварене м'ясо наріжте шматочками.

3. Приготуйте овочі для гуляшу. Kartoshku чистий, помийте і наріжте кубиками. Селера подрібніть. Морквину почистіть і наріжте великими кільцями. Цибулину почистіть і наріжте великими півкільцями. Зелень нам знадобиться в кінці приготування, тоді і подрібніть її.

4. У великій каструлі на олії на середньому вогні обсмажте цибулю до м'якості. Додайте моркву і смажте, помішуючи, ще пару хвилин.

5. Додайте спеції і томатну пасту, прогрійте і перемішайте.

6. Викладіть в каструлю нарізану шматочками конину, картопля, додайте лавровий лист, залийте водою або бульйоном.

7. Доведіть до кипіння, потім знизьте вогонь до повільного, накрийте кришкою і тушкуйте протягом 20-30 хвилин.

Готовий гуляш з конини посипте свіжою рубаною зеленню.

Гуляш з конини готовий!

Смачного!

  • Конні - 450 грам
  • Картопля - 3-4 штук
  • Селера, стебла - 3-4 штук
  • Морквина - 2 штуки
  • Цибулина - 1 штука (велика)
  • Томатна паста - 2 Ст. Ложки
  • Чорний перець - За смаком
  • Сіль - За смаком
  • Лавровий лист - 1-2 штук
  • Вода кип'ячена або бульйон - 2 склянки
  • Зелень - За смаком (для прикраси)
  • Масло рослинне - 3-4 Ст. Ложок
Як приготувати гуляш з конини?

1. Конину промийте та відваріть в підсоленій воді до готовності.

2. Відварене м'ясо наріжте шматочками.

3. Приготуйте овочі для гуляшу. Kartoshku чистий, помийте і наріжте кубиками. Селера подрібніть. Морквину почистіть і наріжте великими кільцями. Цибулину почистіть і наріжте великими півкільцями. Зелень нам знадобиться в кінці приготування, тоді і подрібніть її.

4. У великій каструлі на олії на середньому вогні обсмажте цибулю до м'якості. Додайте моркву і смажте, помішуючи, ще пару хвилин.

5. Додайте спеції і томатну пасту, прогрійте і перемішайте.

6. Викладіть в каструлю нарізану шматочками конину, картопля, додайте лавровий лист, залийте водою або бульйоном.

7. Доведіть до кипіння, потім знизьте вогонь до повільного, накрийте кришкою і тушкуйте протягом 20-30 хвилин.

Готовий гуляш з конини посипте свіжою рубаною зеленню.

Гуляш з конини готовий!

Смачного!

Схожі рецепти