Гуляш з картоплею
(покроковий рецепт з фото)
Гуляш з картоплею - угорську страву, яке цілком може послужити як першим, так і другим. Для його приготування знайдіть червону мелену угорську паприку. Вона надає неймовірний смак страви.
Як приготувати гуляш з картоплею?
1. Яловичину промийте і наріжте шматочками.
2. У великій каструлі нагрійте масло і обсмажте в ньому шматочки яловичини до коричневого кольору.
3. Виберіть обсмажене м'ясо на тарілку.
4. У тій же каструлі обсмажте нарізаний невеликими кубиками цибулю і подрібнений часник до м'якості.
5. Потім поверніть в каструлю яловичину, додайте томатне пюре або збиті блендером консервовані без шкірки помідори. Туди ж відправте почищений і нарізаний кубиками картоплю. Залийте все яловичим бульйоном і гарненько перемішайте.
6. Доведіть до кипіння, потім знизьте вогонь до повільного і тушкуйте протягом 1-2 годин.
7. Додайте сіль, кмин, майоран, орегано і перець.
8. Під кінець приготування поперчіть.
Гуляш з картоплею готовий!
Подавайте зі сметаною і рубаною зеленню.
Смачного!
- Яловичина - 500 грам
- Цибулини - 2-3 штук
- Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
- Часник - 3 зубчики
- Картопля - 3 штуки (середнього розміру)
- Яловичий бульйон - 3 склянки
- Томатна паста - 2 склянки (або терті помідори)
- Кмин - За смаком
- Майоран - За смаком
- Орегано - За смаком
- Мелена червона паприка - 2 Ст. Ложки
- Сіль, чорний перець - За смаком
1. Яловичину промийте і наріжте шматочками.
2. У великій каструлі нагрійте масло і обсмажте в ньому шматочки яловичини до коричневого кольору.
3. Виберіть обсмажене м'ясо на тарілку.
4. У тій же каструлі обсмажте нарізаний невеликими кубиками цибулю і подрібнений часник до м'якості.
5. Потім поверніть в каструлю яловичину, додайте томатне пюре або збиті блендером консервовані без шкірки помідори. Туди ж відправте почищений і нарізаний кубиками картоплю. Залийте все яловичим бульйоном і гарненько перемішайте.
6. Доведіть до кипіння, потім знизьте вогонь до повільного і тушкуйте протягом 1-2 годин.
7. Додайте сіль, кмин, майоран, орегано і перець.
8. Під кінець приготування поперчіть.
Гуляш з картоплею готовий!
Подавайте зі сметаною і рубаною зеленню.
Смачного!