Рецепт Гуляш з картоплею фото

Гуляш з картоплею
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Угорська кухня
М'ясо , Овочі , Яловичина
Пісні страви
На обід , На вечерю , На святковий стіл
Гарячі страви
Кількість порцій: 5-7
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Гуляш з картоплею - угорську страву, яке цілком може послужити як першим, так і другим. Для його приготування знайдіть червону мелену угорську паприку. Вона надає неймовірний смак страви.

Опис приготування:

Як приготувати гуляш з картоплею?

1. Яловичину промийте і наріжте шматочками.

2. У великій каструлі нагрійте масло і обсмажте в ньому шматочки яловичини до коричневого кольору.

3. Виберіть обсмажене м'ясо на тарілку.

4. У тій же каструлі обсмажте нарізаний невеликими кубиками цибулю і подрібнений часник до м'якості.

5. Потім поверніть в каструлю яловичину, додайте томатне пюре або збиті блендером консервовані без шкірки помідори. Туди ж відправте почищений і нарізаний кубиками картоплю. Залийте все яловичим бульйоном і гарненько перемішайте.

6. Доведіть до кипіння, потім знизьте вогонь до повільного і тушкуйте протягом 1-2 годин.

7. Додайте сіль, кмин, майоран, орегано і перець.

8. Під кінець приготування поперчіть.

Гуляш з картоплею готовий!

Подавайте зі сметаною і рубаною зеленню.

Смачного!

  • Яловичина - 500 грам
  • Цибулини - 2-3 штук
  • Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
  • Часник - 3 зубчики
  • Картопля - 3 штуки (середнього розміру)
  • Яловичий бульйон - 3 склянки
  • Томатна паста - 2 склянки (або терті помідори)
  • Кмин - За смаком
  • Майоран - За смаком
  • Орегано - За смаком
  • Мелена червона паприка - 2 Ст. Ложки
  • Сіль, чорний перець - За смаком
Як приготувати гуляш з картоплею?

1. Яловичину промийте і наріжте шматочками.

2. У великій каструлі нагрійте масло і обсмажте в ньому шматочки яловичини до коричневого кольору.

3. Виберіть обсмажене м'ясо на тарілку.

4. У тій же каструлі обсмажте нарізаний невеликими кубиками цибулю і подрібнений часник до м'якості.

5. Потім поверніть в каструлю яловичину, додайте томатне пюре або збиті блендером консервовані без шкірки помідори. Туди ж відправте почищений і нарізаний кубиками картоплю. Залийте все яловичим бульйоном і гарненько перемішайте.

6. Доведіть до кипіння, потім знизьте вогонь до повільного і тушкуйте протягом 1-2 годин.

7. Додайте сіль, кмин, майоран, орегано і перець.

8. Під кінець приготування поперчіть.

Гуляш з картоплею готовий!

Подавайте зі сметаною і рубаною зеленню.

Смачного!

Схожі рецепти