Гуляш з картоплею в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
За допомогою сучасної техніки ви приготуєте смачна страва на обід або вечерю для всієї родини.
Смачний і гарний гуляш з картоплею приготувати зовсім неважко - для цього вам потрібна мультиварка і цей рецепт. У наш час мультиварки користуються все більшою популярністю, адже готувати в них можна багато смачних страв. Гуляш з картоплею - одне з таких страв, яке можна приготувати в мультиварці і смачно нагодувати всю сім'ю. Читаємо рецепт і готуємо!
- Яловичина - 300-400 грам
- Картопля - 10-12 штук
- Морква - 1 штука
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Томатна паста - 2 Ст. Ложки
- Рослинна олія - 2 Ст. Ложки(1 ложку - в мультиварку для м'яса з овочами, 1 ложка - для картоплі)
- Сіль - 2/3 чайних ложки
- Перець чорний мелений - 2 щіпки
- Сухі ароматні трави - 2 щіпки (половина - до м'яса, половина - до картоплі)
Яловичину нарізаємо на невеликі шматочки, чистимо цибулю і моркву. Моркву натираємо на крупній тертці, цибулю нарізаємо кубиками. Наливаємо в чашу мультиварки рослинне масло і викладаємо м'ясо, цибулю і моркву.
Змішуємо томатну пасту і півтори склянки води, виливаємо в мультиварку. Додаємо сіль і спеції. Перемішуємо і закриваємо кришку мультиварки. Включаємо режим "гасіння" з 40 хвилин.
Чистимо картоплю і нарізаємо на дрібні кубики. Складаємо картоплю в пакет, додаємо ложку рослинної олії і трохи спецій. Перемішайте картоплю в пакеті.
Коли час готування закінчиться, відкриваємо кришку мультиварки і рівномірно викладаємо картопля. Закриваємо кришку і включаємо режим "гасіння" ще на 40 хвилин.
Коли час готування закінчиться, відкриваємо кришку і бачимо ось таку картину - картопля не розварилася, кубики залишилися цілими. Перемішуємо гуляш і подаємо до столу.