Гуляш з баклажанів
(покроковий рецепт з фото)
Ця страва не тільки смачне, але і досить просте в приготуванні.
Підготуйте інгредієнти: баклажани і помідори ретельно вимийте, цибуля очистіть.
- Баклажан - 4 штуки
- Цибуля ріпчаста - 2 штуки
- Фарш яловичий - 400 грам
- Помідори - 2 штуки
- Рослинна олія - 50 мілілітрів
- Сіль, перець, цукор, інші спеції - За смаком
Баклажани очистити від шкірки. Нарізати соломкою.
На рослинному маслі обсмажити дрібно нарізану цибулю.
Додати підготовлені баклажани.
Смажимо все разом, періодично помішуючи, близько 15 хвилин. Баклажани стануть м'якими. Додаємо фарш.
Додаємо нарізані стиглі помідори. Солимо, перчим. Обов'язково додаємо дрібку цукру, щоб прибрати гіркоту баклажанів. Доводимо страву до готовності і знімаємо його з вогню.
Подаємо наші баклажани до столу гарячими. Це дуже смачно. Готово!