Гуляш в сметанному соусі
(покроковий рецепт з фото)
Цей гуляш для тих, хто не їсть помідори і все, що з ними пов'язано. Готується так само легко, як і з'їдається
Серед моїх знайомих є парочка, яка не вживає помідори ні в якому вигляді. Алергія. Тому, коли вони приходять до нас в гості, я роблю ось такий гуляш. М'ясо в сметанному соусі виходить дуже ніжним, овочі теж насичуються вершковим смаком. Одним словом - дуже смачно! Хочу і вам розповісти, як приготувати гуляш в сметанному соусі. Нижче наводжу рецепт приготування.
1. Гуляш робимо з м'якоті, тому, якщо у вас м'ясо з кісточкою, відокремлюємо м'якоть. Нарізаємо на невеликі шматочки.
2. Обвалюють шматочки м'яса в борошні й обсмажуємо на олії до рум'яної скоринки.
3. Чистий цибулю, картопля і перець. Якщо у цукіні жорстка шкірка - знімаємо її.
4. Нарізаємо овочі кубиками середнього розміру.
5. Обсмажуємо на сковороді спочатку цибулю, потім, з інтервалом в 2 хвилини, додаємо до нього моркву, картоплю, перець і цукіні. Обсмажуємо, помішуючи, ще пару хвилин.
6. Викладаємо до овочів обсмажене м'ясо, додаємо сметану, сіль, перець і базилік.
7. Накриваємо сковороду з гуляшем кришкою і тушкуємо на невеликому вогні. Кролика тушкуємо хвилин 40, куряче філе - хвилин 20.
От і все, гулянки готові. Чи не справедливість - рецепт приготування гуляшу в сметанному соусі простий і легкий? Подаємо до столу з будь-яким гарніром. Смачного!
- М'ясо кролика - 700 грам (можна куряче філе)
- Цибуля ріпчаста - 2 штуки
- Перець болгарський - 2 штуки
- Картопля - 2 штуки
- Cukini - 1 штука (маленький)
- Крем - 450 грам
- Борошно - 2 Ст. Ложки
- Сіль - 1 Чайна ложка (за смаком)
- Перець чорний мелений - 2 щіпки
- Базилік сухий - 2 щіпки
- Масло рослинне - 4 Ст. Ложки
1. Гуляш робимо з м'якоті, тому, якщо у вас м'ясо з кісточкою, відокремлюємо м'якоть. Нарізаємо на невеликі шматочки.
2. Обвалюють шматочки м'яса в борошні й обсмажуємо на олії до рум'яної скоринки.
3. Чистий цибулю, картопля і перець. Якщо у цукіні жорстка шкірка - знімаємо її.
4. Нарізаємо овочі кубиками середнього розміру.
5. Обсмажуємо на сковороді спочатку цибулю, потім, з інтервалом в 2 хвилини, додаємо до нього моркву, картоплю, перець і цукіні. Обсмажуємо, помішуючи, ще пару хвилин.
6. Викладаємо до овочів обсмажене м'ясо, додаємо сметану, сіль, перець і базилік.
7. Накриваємо сковороду з гуляшем кришкою і тушкуємо на невеликому вогні. Кролика тушкуємо хвилин 40, куряче філе - хвилин 20.
От і все, гулянки готові. Чи не справедливість - рецепт приготування гуляшу в сметанному соусі простий і легкий? Подаємо до столу з будь-яким гарніром. Смачного!