Гуляш в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 6-7
Час приготування: 2 г. 10 хв.
Порадуйте себе і своїх близьких новим цікавим блюдом - приготуйте гуляш по-угорськи. Ну, а для економії часу використовуйте мультиварку. Читайте простий рецепт гуляшу в мультиварці.
Опис приготування:
Загул - традиційне блюдо угорської кухні, яке також можна зустріти в ресторанах Болгарії та Чехії. Сьогодні я розповім вам, як приготувати гуляш в мультиварці (найкраще рецепт підходить для мультіварок фірми Redmond). Блюдо виходить ароматним, неймовірно смачним і ситним. Читайте простий рецепт гуляшу в мультиварці з фото.
- М'ясо - 700 грам (м'якоть яловичини або свинини.)
- Картопля - 200 грам
- Цибуля - 100 грам
- Морква - 150 грам
- Паприка - 4 штуки (вам знадобиться 1 зелений і 3 червоних солодких болгарських перцю.)
- Помідори - 3 штуки
- Томатна паста - 2 Ст. Ложки
- Рослинна олія - 6 Ст. Ложок
- Часник - 3 зубчики
- Сіль, перець, спеції - - За смаком
Виберіть режим"Жарка"/"М'ясо" і встановіть таймер на 40 хвилин. Налийте в чашу мультиварки масло і дайте йому трохи прогрітися. М'ясо порізати невеликими шматочками і викладіть в мультиварку.
Поки м'ясо обсмажується, очищену цибулю дрібно наріжте, а очищену моркву поріжте великими шматочками.
Додайте цибулю, морква і подрібнений часник в чашу мультиварки.
Дрібно наріжте помідори (можна використовувати блендер) і додайте їх в мультиварку. Туди ж відправте томатну пасту.
Залийте продукти 1 літром гарячої води. Додайте порізаний невеликими кубиками картоплю. Закрийте кришку мультиварки, виберіть режим"Гасіння" і час програми - 1, 5 годину.
Через 1 годину додайте нарізану великими шматочками паприку. Додати сіль, поперчіть, додайте спеції і перемішайте. Для 5 хвилин до кінця програми можна додати зелень - петрушку і кріп.
Гулянки готові! Смачного!