Грецький салат в огірку
(покроковий рецепт з фото)
Неможливо уявити літо без грецького салату на столі. Поєднання продуктів, свіжість і яскравий зовнішній вигляд - це запорука успіху. А що якщо переробити страву в закуску? Вийшло не менше смачно.
Пропоную вам дізнатися про те, як приготувати грецький салат в огірку. Всі класичні продукти і потрібну заправку збережемо, а подачу будемо міняти. Крім формочок, з огірка зробимо дрібну нарізку, щоб її зручніше було їсти. Тільки попереджаю, що закуску потрібно з'їдати найближчим часом, інакше вона потече.
- Огірок - 2 штуки (гладкий і довгий)
- Помідор черрі - 6 штук
- Болгарський перець - 0, 25 штуки
- Оливки - 6 штук
- Сіль - За смаком
- Чорний мелений перець - За смаком
- Сік лимона - 0, 5 Ст. Ложки
- Ріпчаста цибуля - 0, 25 штуки
- Рослинна олія - 1 Ст. Ложка (або оливкова)
- Фета - 50 грам
1. Підготуйте продукти.
2. Огірки наріжте, як на фото, а потім звільніть від м'якоті, залишивши її трохи на дні з одного боку. М'якоть наріжте.
3. Дрібно наріжте перець.
4. Так само поступите з оливками.
5. Не забудьте нарізати помідори і цибулю.
6. Зробіть заправку, змішавши масло з соком, сіллю і перцем.
7. Всі овочі перемішайте з заправкою і сиром.
8. Наповніть грецьким салатом огірки. Смачного!