Рецепт Гранатовий глінтвейн фото

Гранатовий глінтвейн
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Англійська кухня
Фрукти , Гранат
ПП рецепти
На святковий стіл , Фуршет
Напої , Алкогольні
Кількість порцій: 2
Час приготування: 40 хв.

Глінтвейн - один з улюблених зігріваючих напоїв в зимові вечори. Але в ньому є мінус: він алкогольний. Хоча нічого не варто зробити його безалкогольним. Саме так я і поступила! дивіться рецепт!

Опис приготування:

Тут все логічно, варто лише замінити вино на сік. Найкраще підійде напій червоного відтінку з кислинкою. Я ж вам розповім, як приготувати гранатовий глінтвейн. Виходить дуже насичений смак зі спеціями. Не забудьте жодної! Ви також побачите в складі чай. Він виявився цікавою знахідкою для цієї рецептури.

  • Ізюм - 20 грам
  • Гранатовий сік - 400 мілілітрів
  • Яблуко зелене - 0, 5 штуки
  • Бадьян - 2 штуки (зірочки)
  • Гвоздика, кнопка - 8-10 штук
  • Кардамон - 7-8 штук (капсули)
  • Цинамонові палички - 2 штуки
  • Мед рідкий - 1 Ст. Ложка
  • Імбир мелений - 0, 5 чайних ложки
  • Чорний чай - 2 чайних ложки
  • Вода кип'ячена - 1 Склянка
гранатовий глінтвейн - фото крок 1
Чай залийте окропом. Залиште його на 15 хвилин. А поки в каструлю з товстим дном покладіть яблуко, в яке застроміть гвоздику, а також кардамон, бадьян, промиті родзинки і корицю.
гранатовий глінтвейн - фото крок 2
Процідіть чай, ubrav zavarku. Влийте його до спецій разом з соком.
гранатовий глінтвейн - фото крок 3
У каструлю додайте імбир. Перемішайте напій. Поставте його на помірний вогонь і доведіть до легкого кипіння. Зразу ж приберіть з вогню.
гранатовий глінтвейн - фото крок 4
У гарячий глінтвейн додайте мед. Перемішайте все. Залиште напій хвилин на 15, щоб він настоявся.
гранатовий глінтвейн - фото крок 5
Перед подачею процідіть глінтвейн. Розлийте його по гуртках. Можете додати в порції корицю, апельсин або лимон. Зігрівайтеся!

Схожі рецепти