Горіховий соус
(покроковий рецепт з фото)
Горіховий соус - традиційний соус грузинської кухні, готується він дуже просто і легко. Горіховий соус зробить смачніше страви з картоплі, кольрабі, квасолі, буряка, спаржі і інших овочів.
Приготування:
Подрібнити волоські горіхи за допомогою толкушки або м'ясорубки разом з часником, перцем, сіллю. Додати подрібнений ріпчаста цибуля і зелень (Kinzu, кріп) і оцет. Добре перемішати.
- Волоських горіхів - 150 грам
- Ріпчастої цибулі - 100 грам
- Оцту - 50 грам
- Часнику - 15 грам
- Зелений - 50 грам
- Спеції - За смаком
- Сіль - За смаком
Приготування:
Подрібнити волоські горіхи за допомогою толкушки або м'ясорубки разом з часником, перцем, сіллю. Додати подрібнений ріпчаста цибуля і зелень (Kinzu, кріп) і оцет. Добре перемішати.
Подрібнити волоські горіхи за допомогою толкушки або м'ясорубки разом з часником, перцем, сіллю. Додати подрібнений ріпчаста цибуля і зелень (Kinzu, кріп) і оцет. Добре перемішати.