Горіховий соус

Горіховий соус
Кількість порцій: 1-2 Час приготування: 20 хв.
горіховий соус — традиційний соус грузинської кухні, готується він дуже просто і легко. Горіховий соус зробить смачніше страви з картоплі, кольрабі, квасолі, буряка, спаржі і інших овочів.

опис приготування:

приготування:

Подрібнити волоські горіхи за допомогою толкушки або м'ясорубки разом з часником, перцем, сіллю. Додати подрібнений ріпчаста цибуля і зелень (Kinzu, кріп) і оцет. Добре перемішати.


  • волоських горіхів— 150 грам
  • ріпчастої цибулі— 100 грам
  • оцту— 50 грам
  • часнику— 15 грам
  • зелений— 50 грам
  • спеції— За смаком
  • сіль— За смаком
приготування:

Подрібнити волоські горіхи за допомогою толкушки або м'ясорубки разом з часником, перцем, сіллю. Додати подрібнений ріпчаста цибуля і зелень (Kinzu, кріп) і оцет. Добре перемішати.

Дивитися рецепт повністью

Схожі рецепти

Грузинський горіховий соус (простий рецепт)

Грузинський горіховий соус (простий рецепт)

Для всіх поціновувачів справжньої кавказької кухні цей рецепт стане справжньою паличкою-виручалочкою. сьогодні розповім, як приготувати грузинський горіховий соус. Він досить універсальний. опис приготування: Соус & Quot; базова" є класичним соусом грузинської кухні. Найчастіше його подають з ...

читати далі
Горіховий соус «база»

Горіховий соус «база»

Цей традиційний грузинський соус готується з волоських горіхів і різних спецій, зелений, часнику і гострого перцю. подається, як правило, до м'яса, хоча смачний і сам по собі, вприкуску з хлібом. опис приготування: Приготувати цей соус простіше простого: досить перемолоти волоські горіхи зі сп...

читати далі
Горіховий соус для чуки

Горіховий соус для чуки

Морські водорості чука в Японії використовують дуже часто, доповнюючи основне блюдо або для приготування салатів. Горіховий соус для салату з чуки купити складніше, тому приготуємо його самі. опис приготування: Горіховий соус можна приготувати на основі горіхів кешью або арахісу, або змішати д...

читати далі
Горіховий соус для суші

Горіховий соус для суші

Такий горіховий соус для суші можна приготувати не тільки до страв японської кухні, але також до м'яса і птиці. Готується соус на основі горіхів з додаванням часнику, ріпчастої і зеленої цибулі. опис приготування: оригінальний рецепт, за яким горіховий соус для суші виходить дивовижним. Його м...

читати далі
Горіховий соус японський

Горіховий соус японський

Рецепт приготування японського горіхового соусу досить простий, хоча і сам соус вважається екзотичним, нічого складного тут немає. Ідеально підходить до страв з курки і овочів. опис приготування: Цей чудовий соус широко використовується в японській і грузинської кухнях. Тепер у вас є можливіст...

читати далі