Рецепт Горіховий соус фото

Горіховий соус
(покроковий рецепт з фото)

Кавказька кухня , Грузинська кухня
Горіхи
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Салати , Соуси , До салату
Кількість порцій: 1-2
Час приготування: 20 хв.

Горіховий соус - традиційний соус грузинської кухні, готується він дуже просто і легко. Горіховий соус зробить смачніше страви з картоплі, кольрабі, квасолі, буряка, спаржі і інших овочів.

Опис приготування:

Приготування:

Подрібнити волоські горіхи за допомогою толкушки або м'ясорубки разом з часником, перцем, сіллю. Додати подрібнений ріпчаста цибуля і зелень (Kinzu, кріп) і оцет. Добре перемішати.


  • Волоських горіхів - 150 грам
  • Ріпчастої цибулі - 100 грам
  • Оцту - 50 грам
  • Часнику - 15 грам
  • Зелений - 50 грам
  • Спеції - За смаком
  • Сіль - За смаком
Приготування:

Подрібнити волоські горіхи за допомогою толкушки або м'ясорубки разом з часником, перцем, сіллю. Додати подрібнений ріпчаста цибуля і зелень (Kinzu, кріп) і оцет. Добре перемішати.

Схожі рецепти