Гордон блю
(покроковий рецепт з фото)
Гордон блю - французьке гаряче блюдо з м'яса з начинкою з сиру і шинки. Чимось нагадує котлету, але виглядає вишукано і часто подається в ресторанах. А тут його рецепт!
Існують різні варіації на тему цього рецепта - ця одна з простих і швидких. Обов'язково запишіть собі про те, як приготувати гордон блю або кордон блю. Основою стане куряче філе, з якого ви зробите шніцель, а вже в нього буде загорнута начинка. На гарнір подавайте овочеве пюре.
- Куряча грудка - 1 штука
- Твердий сир, шматочок - 2 штуки
- Шинка, шматочок - 2 штуки
- Яйце - 1 штука
- Борошно пшеничне - 50 грам
- Панірувальні сухарі - 50 грам
- Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
- Сіль - За смаком
- Чорний мелений перець - За смаком
1
Розділи Grudku 2 частини. Кожну розкладіть у вигляді книжки. Сіль файлу і poperčite.
2
Щоб зробити шніцель відбийте філе молотком.
3
У центр викладіть шинку і сир.
4
Начинку загорніть так, щоб не було отворів, через які начинка може витекти.
5
Приготуйте 3 тарілки: з сухарями, борошном і збитим яйцем.
6
Обваляйте шніцелі в борошні, потім занурте в яйце і обваляйте в панірувальних сухарях. Обсмажте вироби в розігрітій олії з усіх боків по 5 хвилин. Смачного!
7
Смачного!