Рецепт Гордон блю фото

Гордон блю
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Французька кухня
Птах, Курка, Куряча грудка
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю, На святковий стіл
Гарячі страви

Гордон блю - французьке гаряче блюдо з м'яса з начинкою з сиру і шинки. Чимось нагадує котлету, але виглядає вишукано і часто подається в ресторанах. А тут його рецепт!

Існують різні варіації на тему цього рецепта - ця одна з простих і швидких. Обов'язково запишіть собі про те, як приготувати гордон блю або кордон блю. Основою стане куряче філе, з якого ви зробите шніцель, а вже в нього буде загорнута начинка. На гарнір подавайте овочеве пюре.

  • Куряча грудка - 1 штука
  • Твердий сир, шматочок - 2 штуки
  • Шинка, шматочок - 2 штуки
  • Яйце - 1 штука
  • Борошно пшеничне - 50 грам
  • Панірувальні сухарі - 50 грам
  • Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
  • Сіль - За смаком
  • Чорний мелений перець - За смаком
1
Розділи Grudku 2 частини. Кожну розкладіть у вигляді книжки. Сіль файлу і poperčite.
2
Щоб зробити шніцель відбийте філе молотком.
3
У центр викладіть шинку і сир.
4
Начинку загорніть так, щоб не було отворів, через які начинка може витекти.
5
Приготуйте 3 тарілки: з сухарями, борошном і збитим яйцем.
6
Обваляйте шніцелі в борошні, потім занурте в яйце і обваляйте в панірувальних сухарях. Обсмажте вироби в розігрітій олії з усіх боків по 5 хвилин. Смачного!
7
Смачного!

Схожі рецепти