Рецепт Горбуша з грибами фото

Горбуша з грибами
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Риба та морепродукти
Низькокалорійні , ПП рецепти , Рецепти для схуднення
На вечерю , На святковий стіл
Гарячі страви
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Ця страва може прикрасити самий святковий стіл. Красиве, ніжне, з незабутнім смаком.

Кількість порцій: 6-8
  • Горбуші - 1 кілограм (одна тушка)
  • Вершкове масло - 10 грам
  • Цибуля - 1 штука
  • Печериці - 200 грам
  • Твердий сир - 30 грам
  • Лимон - 1 штука
  • Кріп, петрушка - За смаком
  • Сіль, перець - За смаком
горбуша з грибами - фото крок 1
1. Рибу потрібно промити, зрізати голову, плавники і хвіст. Рибу розріжте по хребту і видаліть всі кісточки. Вийде два шматки філе. Їх потрібно натерти сіллю і перцем.
горбуша з грибами - фото крок 2
2. Цибулю почистити і дрібно порубати. Гриби крупно нарізати. Розігріти в сковороді олію і обсмажити цибулю. Додати до цибулі гриби. Коли гриби підсмажаться і пом'якшають, відставте сковороду з вогню.
горбуша з грибами - фото крок 3
3. Починаємо фарширувати нашу рибку. Заморожене вершкове масло наріжте тонкими скибочками і розкладіть по поверхні риби. Зверху укладаються гриби. Кріп промити і дрібно нашаткувати. Висипаємо зелень на гриби. Сир натерти на середній тертці і покласти верхнім шаром.
горбуша з грибами - фото крок 4
4. Тепер другою половинкою рибного філе закриваємо начинку. Зверху викласти на рибу гілочки петрушки і кільця лимона. Все загорнути у фольгу і запікати рибу в духовці при 180 градусах близько години. За кілька хвилин до готовності відкрийте фольгу, щоб риба зверху трохи запеклася. Викласти рибу на блюдо, прикрасити його зеленню і лимоном. Усе. Смачного!

Схожі рецепти