Горбуша варена
(покроковий рецепт з фото)
Варену рибу можна приготувати кількома способами. Пропоную варити горбушу на пару, а в цьому вам допоможе ваша мультиварка. Риба готується з овочами, що надають страві соковитість і яскравий смак!
Приготуємо горбушу варену в домашніх умовах. З інгредієнтів вам знадобиться: стейки горбуші, морква, цибуля ріпчаста, сіль, перець і листя салату. Блюдо подається на стіл з листям салату. На гарнір підійде картопляне пюре, макарони або рис. Хай щастить!
- Горбуші - 3 штуки (стейк)
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Зелень - За смаком
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
- Салат - 2-3 штук (листя)
Подрібнюємо цибулю, моркву натираємо на тертці.
Кладемо овочі в контейнер для варіння на пару, додаємо туди ж стейки горбуші. У чашу мультиварки вливаємо воду. Готуємо в режимі "варка на пару" 20 хвилин.
Сіль і перець кладемо за смаком. До столу подаємо з листям салату. Смачного!