Рецепт Горбуша варена фото

Горбуша варена
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Риба та морепродукти , Морква , Цибуля
Пісні страви
На обід , На вечерю
Страви на пару
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 30 хв.

Варену рибу можна приготувати кількома способами. Пропоную варити горбушу на пару, а в цьому вам допоможе ваша мультиварка. Риба готується з овочами, що надають страві соковитість і яскравий смак!

Опис приготування:

Приготуємо горбушу варену в домашніх умовах. З інгредієнтів вам знадобиться: стейки горбуші, морква, цибуля ріпчаста, сіль, перець і листя салату. Блюдо подається на стіл з листям салату. На гарнір підійде картопляне пюре, макарони або рис. Хай щастить!

  • Горбуші - 3 штуки (стейк)
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Морква - 1 штука
  • Зелень - За смаком
  • Сіль - За смаком
  • Перець - За смаком
  • Салат - 2-3 штук (листя)
горбуша варена - фото крок 1
Подрібнюємо цибулю, моркву натираємо на тертці.
горбуша варена - фото крок 2
Кладемо овочі в контейнер для варіння на пару, додаємо туди ж стейки горбуші. У чашу мультиварки вливаємо воду. Готуємо в режимі"Варка на пару" 20 хвилин.
горбуша варена - фото крок 3
Сіль і перець кладемо за смаком. До столу подаємо з листям салату. Смачного!

Схожі рецепти