Горбуша в аерогрилі
(покроковий рецепт з фото)
Простий і дуже зручний рецепт приготування горбуші в аерогрилі, в ньому трохи інгредієнтів, але рибка, Проте, виходить дуже смачна, я готую її мінімум раз в тиждень, спробуйте і ви.
Я люблю прості і невигадливі рецепти, тому і для приготування риби не використовую занадто багато інгредієнтів, щоб не перебити її природний смак. І зараз я якраз хочу поділитися з вами одним з таких простих рецептів і розповісти, як зробити горбушу в аерогрилі. Для початківців господарок або тих, хто зовсім недавно придбав таку техніку, це відмінний варіант, адже тут немає абсолютно нічого складного, і з цим рецептом впорається будь-який. Так що готуйте горбушу в аерогрилі в домашніх умовах і радуйте її відмінним смаком своїх домашніх.
- Файл gorbuši - 1 штука (на шкурі)
- Борошно - 3-4 Ст. Ложок
- Масло рослинне - За смаком (для змазування піддону)
- Перець чорний мелений - За смаком
- Сіль - За смаком
Насамперед нам, звичайно ж, слід очистити горбушу від луски, відрізати плавники і промити філе під проточною водою. Потім викладаємо його на паперовий рушник, щоб прибрати зайву вологу.
Нарізаємо горбушу на порційні шматочки, натираємо сіллю і меленим перцем.
Тепер обвалюють кожен шматочок у борошні і викладаємо на змащене олією металевий піддон для аерогрилю.
Накриваємо піддон фольгою і закріплюємо її зажимами. Ставимо піддон на середню грати аерогрилю і готуємо рибу 25 хвилин при 235 градусах і максимальної швидкості вентиляції.
Потім акуратно витягаємо піддон, знімаємо з нього фольгу і готуємо рибку ще хвилин 10-15, щоб вона почервоніла.
Готову горбушу подаємо з будь-яким гарніром на ваш смак. Смачного!