Голубці в аерогрилі
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 8
Час приготування: 2 г. 0 хв.
Незвичайне приготування голубців - в аерогрилі. Їх смак вийде неповторним, а начинку вибрати можете будь-яку. В даному випадку - це рис з м'ясом і овочами. Соус також класичний - томатний.
Опис приготування:
Спробуйте приготувати голубці в аерогрилі в домашніх умовах і ви насолодитеся їх незвичайним смаком. Таке блюдо можна приготувати не тільки на обід, але і на святковий стіл. Готуються вони традиційним способом, тільки за допомогою спеціальної техніки.
- Капуста - 1 штука
- Фарш - 500 грам
- Мал - 100 грам
- Морква - 1 штука
- Цибуля - 1 штука
- Томатна паста - 100 грам
- Крем - За смаком
1. Такі голубці в аерогрилі в домашніх умовах готуються за традиційним рецептом. Для початку нам потрібно підготувати капусту.
2. Відправляємо капусту в каструлю з окропом. Візьміть ємність в кілька разів більше, щоб безперешкодно опустити качан. Потім знімайте по черзі капустяне листя.
3. Тим часом варимо рис і змішуємо його з фаршем. Додаємо приправи і сіль за смаком, після чого начиняє кожен капустяний лист і загортаємо його"конвертом" .
4. Тепер відправляємо голубці в аерогриль. У мене звичайний домашній гриль.
5. Паралельно я роблю соус: розводжу з 50мл води томатну пасту, в кінці додаємо дрібку борошна і доводимо до готовності. Змащуємо голубці і доводимо до готовності.
6. Якщо у вас немає аерогрилю, можете обсмажити голубці на сковороді, після чого протушкувати в соусі до готовності. Перед подачею не забудьте полити томатним соусом або сметаною, а також притрусити зеленню.