«гнізда» з куркою і грибами
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 4-5
Час приготування: 30 хв.
"слоти" з куркою і грибами - це ідеально блюдо для сімейного обіду. Виходить ситно і оригінально. Беріть на замітку!
Опис приготування:
Незвичайні"гнізда" з куркою і грибами стануть популярною стравою у вашій родині. Готуються вони зі звичайних компонентів, але виходить дуже оригінально.
- Локшина - 200 грам
- Куряче м'ясо - 150 грам
- Печериці - 100 грам
- Сир - 40 грам
- Майонез - 1 Ст. Ложка
- Кетчуп - 1 Ст. Ложка
- Масло рослинне - 30 грам
- Сіль - За смаком
- Чорний перець - За смаком
Підготуйте інгредієнти.
Зваріть локшину до напівготовності в підсоленій воді.
Куряче м'ясо відокремити від кісток і перекрутити на фарш. У мене курячі стегенця.
Промийте гриби і наріжте кубиками.
Обсмажуйте гриби на сковороді з невеликою кількість масла.
Додайте курячий фарш і смажте начинку 3-4 хвилини, за смаком додайте спеції.
З локшини скрутіть"гнізда" за допомогою вилки і ложки, викладіть у форму для запікання, змащену маслом. Всередину кожного"гнізда" викладіть начинку з курки і грибів.
Додайте в кожну"гніздо" трохи кетчупу і майонезу для додаткового смаку.
Присипте"гнізда" тертим сиром і відправте форму в духовку на 15 хвилин при температурі 180-190 градусів.
Сир розплавився, блюдо готово.
Відразу подавайте до столу гарячі"гнізда" з куркою і грибами. Смачного!