Гливи жаровні
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 4
Час приготування: 30 хв.
На пікніку закуски бувають не менш важливі, ніж основне гаряче. Як доповнення до м'яса або курки я пропоную приготувати гливи на мангалі. Це швидко, смачно і дуже просто. Запам'ятовуйте!
Опис приготування:
Я пропоную приготувати для грибів самий звичайний маринад з цибулею, сіллю, перцем, оцтом і водою. Але при бажанні ви завжди можете експериментувати, додаючи соуси, трави або спеції, які вам до душі. Гливи на мангалі хороші як в теплому вигляді, так і холодними.
- Гливи - 300 грам
- Цибулина - 1/2-1 штуки
- Оцет - 2 Ст. Ложки
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
Підготуйте інгредієнти.
Гриби промийте, обсушити, розділи. Викладіть в глибоку миску.
Додайте нарізану цибулю.
Посоліть і поперчіть за смаком.
Влийте оцет. Я використовую яблучний.
Все акуратно перемішайте і перекладіть в зручний контейнер.
Влийте воду, щоб вона покрила гриби.
Вже через 20-25 хвилин можна смажити грибочки. Гливи з цибулею викладіть на решітку.
Обсмажте по 5-6 хвилин з кожного боку.
Смачного!