Гливи жаровні
(покроковий рецепт з фото)
На пікніку закуски бувають не менш важливі, ніж основне гаряче. Як доповнення до м'яса або курки я пропоную приготувати гливи на мангалі. Це швидко, смачно і дуже просто. Запам'ятовуйте!
Я пропоную приготувати для грибів самий звичайний маринад з цибулею, сіллю, перцем, оцтом і водою. Але при бажанні ви завжди можете експериментувати, додаючи соуси, трави або спеції, які вам до душі. Гливи на мангалі хороші як в теплому вигляді, так і холодними.
- Гливи - 300 грам
- Цибулина - 1/2-1 штуки
- Оцет - 2 Ст. Ложки
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком

Підготуйте інгредієнти.

Гриби промийте, обсушити, розділи. Викладіть в глибоку миску.

Додайте нарізану цибулю.

Посоліть і поперчіть за смаком.

Влийте оцет. Я використовую яблучний.

Все акуратно перемішайте і перекладіть в зручний контейнер.

Влийте воду, щоб вона покрила гриби.

Вже через 20-25 хвилин можна смажити грибочки. Гливи з цибулею викладіть на решітку.

Обсмажте по 5-6 хвилин з кожного боку.

Смачного!