Рецепт Гливи жаровні фото

Гливи жаровні
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Гриби
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На природу
Кількість порцій: 4
Час приготування: 30 хв.

На пікніку закуски бувають не менш важливі, ніж основне гаряче. Як доповнення до м'яса або курки я пропоную приготувати гливи на мангалі. Це швидко, смачно і дуже просто. Запам'ятовуйте!

Опис приготування:

Я пропоную приготувати для грибів самий звичайний маринад з цибулею, сіллю, перцем, оцтом і водою. Але при бажанні ви завжди можете експериментувати, додаючи соуси, трави або спеції, які вам до душі. Гливи на мангалі хороші як в теплому вигляді, так і холодними.

  • Гливи - 300 грам
  • Цибулина - 1/2-1 штуки
  • Оцет - 2 Ст. Ложки
  • Сіль - За смаком
  • Перець - За смаком
гливи жаровні - фото крок 1
Підготуйте інгредієнти.
гливи жаровні - фото крок 2
Гриби промийте, обсушити, розділи. Викладіть в глибоку миску.
гливи жаровні - фото крок 3
Додайте нарізану цибулю.
гливи жаровні - фото крок 4
Посоліть і поперчіть за смаком.
гливи жаровні - фото крок 5
Влийте оцет. Я використовую яблучний.
гливи жаровні - фото крок 6
Все акуратно перемішайте і перекладіть в зручний контейнер.
гливи жаровні - фото крок 7
Влийте воду, щоб вона покрила гриби.
гливи жаровні - фото крок 8
Вже через 20-25 хвилин можна смажити грибочки. Гливи з цибулею викладіть на решітку.
гливи жаровні - фото крок 9
Обсмажте по 5-6 хвилин з кожного боку.
гливи жаровні - фото крок 10
Смачного!

Схожі рецепти