Рецепт Гедза зі свининою фото

Гедза зі свининою
(покроковий рецепт з фото)

Східна кухня
Борошно , М'ясо , Свинина
ПП рецепти
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Пельмені
Кількість порцій: 4
Час приготування: 1 г. 20 хв.

Унікальне японське блюдо за способом приготування нагадує щось середнє між чебуреками та пельменями. Має незвичайний екзотичний смак, властивий страв східної кухні.

Опис приготування:

Я покажу поетапно, як приготувати Гедз зі свининою. Необхідні цілком доступні продукти, серед яких виділяються соєвий соус з імбиром і червоним пекучим перцем. Отримане блюдо нагадує пельмені, які відрізняються від звичайних своєю начинкою. Приготовлені на сковороді, вони мають абсолютно оригінальний смак, рекомендуються як сімейної вечері або для зустрічі хороших друзів.

  • Борошно пшеничне - 2 склянки
  • Сіль - 0, 5 чайних ложки
  • Крохмаль - 1 Ст. Ложка
  • Вода - 1 Склянка
  • Оцет рисовий - 1 Ст. Ложка
  • Свинина - 500 грам
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Морква - 1 штука
  • Часник - 1 зубчик
  • Масло рослинне - 6 Ст. Ложок
  • Соєвий соус - За смаком
  • Імбир - 1 Ст. Ложка
  • Перець червоний мелений - За смаком
гедза зі свининою - фото крок 1
1. З борошном змішайте крохмаль і сіль. Покладіть у вигляді горочки, в центрі поглибте. Влийте в воду оцет, поступово додайте в борошно, отримаєте пластичне тісто. Сформуйте з тіста кулю і залиште його на деякий час. Натріть моркву, дрібно докладний цибулю. Почніть смажити.
гедза зі свининою - фото крок 2
2. Зробіть з м'яса фарш. Додайте його до моркви і цибулі і продовжуйте смажити. Всипте в готове м'ясо тертий імбир, трохи часнику, соєвий соус. Розкачайте тонко тісто. Видавіть кружечки.
гедза зі свининою - фото крок 3
3. Сформуйте нагадують вареники фігурки, загорнувши м'ясну начинку всередину.
гедза зі свининою - фото крок 4
4. Смажте Гедз на добре розігрітій сковороді. Розкладаючи, намагайтеся, щоб вони не заважали один одному.
гедза зі свининою - фото крок 5
5. Налийте в сковороду трохи гарячої води. Проваріть до її випарювання. Налийте в сковороду олію і підсмажте Гедз. Можна все ці процедури замінити фритюрі. Подаючи, приготуйте соєвий соус.

Схожі рецепти