Гарячий сирний суп з ковбасою
(покроковий рецепт з фото)
Сир, ковбаса і овочі - саме з цих продуктів складається даний суп. Мушу визнати, що перед таким ароматним і смачним блюдом складно встояти, так що варіть відразу побільше, щоб вистачило на всіх /
Суп виходить в міру гострим, в міру сирним і в міру овочевим. Кількість плавленого вершкового сиру регулюйте самостійно. Чим більше додасте, тим густішим і молочним вийде блюдо. Також можна додавати в суп свіжу зелень і сухарики. Хай щастить!
- Вода - 3 L
- Картопля - 800 грам
- Ковбаса - 300 грам
- Сир вершковий плавлений - 1 штука (упаковка)
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Часник - 2 зубчики
- Перець гострий - За смаком
- Мал - 100 грам
- Масло рослинне - За смаком
- Зелень - За смаком
- Сіль і перець - За смаком
Овочі промиваємо і очищаємо. Подрібнюємо часник, цибуля, гострий перець і зелень. Трьом на тертці моркву, картопля нарізаємо кубиками.
Розігріваємо в сковороді олію. Обсмажуємо на ньому морква, цибуля, перець і часник з зеленню. Жарим до золотистости, трохи поперчити.
У киплячу підсолену воду опускаємо картопля.
Як тільки закипить, зменшуємо вогонь і засипаємо рис. Продовжуємо варити, видаляючи пінку.
Нарізаємо ковбасу шматочками (брусочками).
Кладемо ковбасу в суп. Варимо до готовності картоплі і рису.
Додаємо зажарку, продовжуємо варити ще 5 хвилин.
Саме час зараз додати вершковий сир. Перемішуємо.
Варимо ще 5 хвилин на повільному вогні, щоб сир встиг розчинитися. Після знімаємо з вогню і наполягаємо суп під кришкою 10 хвилин.
Смачного!