Сирний суп з ковбасою
(покроковий рецепт з фото)
Так званий рецепт "на швидку руку" . Відмінно підійде як студентам, так і тим, у кого просто немає часу на довгу підготовку. Проте, суп виходить дуже смачний і насичений.
Сирні супи мають незліченні кількість варіантів. Їх готують і з плавленими сирками, і з елітними сирами. У них додають і овочі, і крупи, і зелень. Особливо вони хороші в холодну погоду - густі, насичені, вони прекрасно зігрівають і надовго дарують відчуття ситості. Пропоную вам спробувати сирний суп з ковбасою - готувати цю страву дуже легко, практично всі продукти є в холодильнику. Та й часу багато це не займе. Особливо гарний цей суп із зеленню і сухариками.
- Картопля - 2 штуки
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Ковбаса напівкопчена - 150 грам
- Сирок плавлений - 1 штука
- Сир твердий - 70 грам
- Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
- Зелень - - За смаком
Картопля вимити, почистити, нарізати кубиками.
Цибулю почистити від лушпиння, дрібно нарізати.
Ковбасу нарізати соломкою.
Твердий сир натріть на тертці.
Налити в каструлю воду, і як закипить опустити туди нарізану картоплю.
У сковороду налити рослинне масло, прогріти, додати порізану цибулю. Обсмажити до золотистого кольору.
У каструлю до картоплі додати обсмажений лук, нарізану ковбасу і плавлений сир. Добре перемішати.
Зелень вимити, дрібно нарізати.
У суп додати натертий сир і порізану зелень. Перемішати і розлити по тарілках. Смачного!